Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy némának van esélye párt találni?
Nagyon úgy tűnik hogy a némákat elítélik és nem is akarnak még csak barátkozni se... Letagadják vagy megszégyenítik őket...(én ezt tapasztaltam)
Egy ismerősöm azt mondta biztos vannak akik a némákra buknak de nem hiszek neki.
Egy némának lehet esélye egy olyan fiúnál mondjuk akinek nincsenek ilyen problémái? Vagy esetleg vannak akik szivesen barátkoznának egyáltalán némával?
Váo... Az ilyen emberek mért bújnak el élőben előlem....
Igen rólam van szó. Magamtól kezdtem jelnyelvet tanulni és annyi szerencsém volt hogy egy évfolyam társamat is érdekelte... Kb egy hónapra a tanulás keudete után volt egy kis baleset a hangszálaimmal amube nem mennék bele... Mindenki elfordult tőlem... Piszkálnak mert más vagyok. Csak az az egy fiú áll melkettem ami ugyan elkezdte a jelnyelvet de csak annyit tud hogy ,,éhes vagyok"
Ez az én kis történetem. Bármit megtennék hogy újra legyen hangom.
Most is van de a suttogásnál halkabb és fáj az is.
Engem furának tartottak mindig is mert nem ismertek meg mert más az életfelfogásom de a baleset óta...
És pont most... Legrosszabb időszakban mert 14 vagyok és most úgymond minden bánt de ez most nagyon rosszkor jött nekem
Nagyon sajnálom!Érdekelne, hogy mi történt veled és írnám, hogy, ha gondolod, írd meg privátban, de nem szeretnék tolakodó lenni.Persze, ha van kedved, bátran írj! :)
Egyébként hány éves vagy?Csak, hogy tudjam, hogy miért ilyenek hozzád.Bár ez érettség és értelem kérdése is.Lehet, hogy nincs hangod, de nekik eszük, lelkül, meg érettségük nincs!Ne is foglalkozz velük, sokkal többet érsz náluk!
A beszélést, ha így fáj akkor szerintem inkább ne erőltesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!