Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Folyton engem néz de tojik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton engem néz de tojik rám. Miért?

Figyelt kérdés

Az egyik fiú az osztályból,aki tetszik nekem egész nap,akárhol vagyunk,mindig engem néz.Folyton magamon érzem a tekintetét,de ha ránézek elkapja.A barátnőmmel gondoltunk arra is,hogy lehet h tetszek neki.De ez nem lehet,mert sose beszél vele,max ha kérdeznie kell valamit...vagy beszólni.De lehet hogy a padtáram nézi,aki viszont fiú...úgyhogy ennek nem adok túl sok esélyt :D

Légyszi segítsetek!

14/L

2016. nov. 25. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondoltál már arra hogy beszélsz vele?

Amúgy meg menj arrébb és ha követ a tekintetével egyértelműen téged néz :DD

2016. nov. 25. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia :)
2016. nov. 25. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Menj oda és beszélj vele, lehet, hogy téged néz, csak nem mer hozzád szólni, Nekem is volt 9-ben ilyen osztálytársam.

Aztán 10-re vett magán bátorságot és odajött hozzám, beszéltünk pár mondatot, és végig remegett meg hasonlók.

De semmi különös nem történt.

2016. nov. 25. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!