Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy megváltozzon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megváltozzon?

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt és az utóbbi két hétben alig találkoztunk (csak suliban, ott is néhány percre) mert nekem is edzéseim vannak meg neki is és stb. kezdünk egyre többet vitatkozni én is fel hozom a kisseb apróságokat és féltékeny is voltam. Kezdem úgy érezni hogy távolodunk egymástól és nem tudom mit tegyek hogy ne legyen olyan probléma hogy ha kicsit több időt nem töltünk együtt akkor kezd minden rosszabbra fordulni és kezdenek a viták kialakulni. Mit tehetnénk?
2016. nov. 24. 21:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát figyu mindenképp több időt kell együtt töltenetek. Meg fontos hogy minden apró dolgot ne hozz fel. Fontos kialakítani a bizalmat a kapcsolatotokban. Meg neki is együttműködőnek kell lenni.
2016. nov. 24. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!