Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha már elfelejteni őt nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már elfelejteni őt nem tudom, akkor hogyan nyerjem el a szívét?

Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, akibe már kb. 5 éve szerelmes vagyok, de neki szerintem nem jövök be. Hogyan hozhatnám össze a dolgot esetleg mégis? Előre köszi a válaszokat.

2016. nov. 24. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
hát.. vallj neki szerelmet, majd mikor elküld a pics_ba nagy eséllyel úgy megharakszol rá, hogy többé nem leszel szerelmes. Vagy összejöttök, szóval ez a módszer elég win-win.
2016. nov. 24. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Rúgd tökön, majd ezután smárold le..
2016. nov. 24. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj beszélgess vele, és majd meglátod hogy alakul. Aztán idővel kérdezd meg hogy tetszel e neki.
2016. nov. 24. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is te, ha az vagy akire gondolok :'D de csak 4 év nem 5:o
2016. nov. 24. 18:53
 5/6 A kérdező kommentje:

1-es: Köszi, csak nem merem, mert nem tudnék rá megharagudni úgyse, és nagyon rossz lenne nekem.

2-es: Köszi, év végén elköltözünk és utolsó nap szándékoztam megcsókolni, ha addig nem jövünk össze. Megrúgni nem szándékozom. Miért rúgjam tökön?

3-as: Nem szoktunk nagyon beszélgetni, de köszi a tippet, próbálkozom!

2016. nov. 24. 18:57
 6/6 A kérdező kommentje:
4-es: Nah, hogy hívnak? (Keresztnév) ;)
2016. nov. 24. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!