Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha tetszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha tetszik egy osztálytársam? 14/L

Figyelt kérdés
Jött egy új fiú az osztályban és az elején nem is tetszett meg semmi de később valami kialakult bennem vagyis sokszor nézem őt, ha kérdez valamit akkor szapora szívverés jár át engem és félek hogy elvörösödöm. Van egy lány osztálytársam akivel "kavarnak" de inkább csak beszélgetnek viszont a barátnőim aztmondják hogy jaj de összeillenek és ezt nem akarom elrontani. Igazából nem terveztem így semmit, hogy járnánk meg ilyesmi és talán nem is szeretném de tetszik és nem tudom mit tegyek.

2016. nov. 23. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Kavarnak 14 évesen.. :'D kérdésre válaszolva: ha a másik lány nem a barátnőd, akkor megpróbálhatsz rástartolni a srácra. Nem tudom meddig lesztek még osztálytársak, hogy gimis vagy-e már vagy sem.. de ha igen, akkor vedd számításba, hogyha visszautasít, akkor lehet kellemetlen lesz vele lenni minden nap.:S
2016. nov. 23. 21:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó kavarnak... Nem ez volt a legjobb szó, de inkább azt mondom alakulóban van velük kapcsolatban valami. De nem is tudom szeretnék e valamit a sráctól de mégis nagyon tetszik. Ez nagyon fura érzés, leírhatatlan... ezert kertem segitseget, hogy megis ezt az erzest ezt mire tudom vélni?
2016. nov. 23. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kezdesz szerelmes lenni belé, de nem mered bevallani magadnak sem
2016. nov. 23. 22:21
 4/4 anonim válasza:

Úristen teljesen ez a szitu!😀

Ha gondolod gyere privibe!😊

L/17

2016. dec. 18. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!