Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek direkt nem nézi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek direkt nem nézi meg a fiú az üzit? Amikor fellépek rá 2-3percre lemegy chatről, most írtam neki és rá 2 percre lelépett, utánna fellépett de nem nézte meg

Figyelt kérdés
(sziasztok) és megint lelépett..mostanába csinálja ezt, vissza ír de mindig több órás késéssel amikor már egy ideje nem vagyok fent, barátok voltunk de nemrég összefeküdtünk és más lett velem:(
2016. nov. 23. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
1 dugásra kellettél neki és te ezt hagytad is
2016. nov. 23. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:
de jó barátok voltunk
2016. nov. 23. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:

De nem gondoltad át, ő már másképpen tekint rád, tiniket bmeg nem értem mindenkivel kú*nak aztán jönnek ezek, ezért kéne egy normális megbizható kapcsolat kialakulása után csak kufircolni és nem csak úgy..

szószerint elba*ztátok ez van, lépj te is túl rajta ahogy ő tette.

2016. nov. 23. 18:33
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2016. nov. 23. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:

úgy tűnik kerül, biztosan direkt csinálja

ha akarna veled beszélni, nem órákkal később válaszolna

sajnálom, de úgy tűnik mégse érdekled annyira :\

2016. nov. 23. 18:44
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi neked is:)igy jártam:(
2016. nov. 23. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha érdekled, akkor azonnal megnézi az üzijeidet.

Innen lehet tudni fontos vagy e neki

2016. nov. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!