Meg lehet valahogyan tudni, hogy ha valaki fellépett a privát oldalamra? Azt is, hogy pontosan ki volt?
Van egy gondom! Amikor az előző barátommal együtt voltam, akkor volt olyan alkalom, hogy felléptem Facebook-omra az ő telójával. Ugye ő a messengert használja, én meg akkor explorer-en keresztül léptem be.
Nem vagyok biztos benne, de talán úgy maradtam bejelentkezve és már másoktól is hallottam, hogy a face nem jelez semmit, ha vki más belép.
A másik lényeg, hogy csúnyán váltunk el, szóval, esélyem nincsen, hogy megkérjem lépjen ki.
Nem vagyok számítógép meg ehhez hasonló dolgokhoz zseni.
Nagyon egyszerű!
Felejtsd el azt a Facebook oldaladat, törölj róla minden rád vonatkozó dolgot, esetleg szüntesd meg. Majd létrehozol egy másikat.
Ha meg csúnyán váltatok el, akkor esetleg érdemes úgy átalakítanod a jelenlegi Facebook-oldalt, hogy minden adatodat törlöd és kitöltöd az ő adataival, valamint olyan képeket töltesz fel róla, amiket szégyenl... :-)
Akkor tegyük fel azt, hogy már megtörtént a baj. Teszem azt, fellépett a face-emre és trollkodott rajta. Persze, ha rákérdeznék, biztos tagadná.
Hogyan tudnám bizonyítani? Hogyan tudhatom meg, hogy ki volt az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!