Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irjak neki Facebook-on?
Figyelt kérdés
Tobb embertol halottam mar, hogy facebook-on ismerkednek. Ismeretleneket jelolnek be, irnak rajuk. Ennek mi a titka? Soha nem csinaltam meg, hogy ismeretlent bejeloltem, majd rairtam. Ilyenkor mit irjak neki, ha meg szeretnem ismerni? Tippeket varok, akar itt akar uzenetben.2016. nov. 22. 22:27
1/5 anonim 

válasza:

Csak tegyél úgy mintha ismerned... Köszönj rá, kérdezd meg tőle h mizu, mit csinál és térj rá egy témára. Ha kérdezi h te meg ki a f... m vagy akk írd meg neki őszintén h ismerkedni akarsz, vagy h haverok után kutatsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam ilyenre, na de hogy? Szia, majd ir es utana mit irjak.. Ha mondom hogy ismerkedni, utana mit irjak ..
2016. nov. 22. 22:33
3/5 anonim 

válasza:

hátha ha válaszolnak akkor csináld azt amit az 1-es mond ha meg nem válaszol akkor meg szop.ás van
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem felejtős ez a facebookos téma.
Életemben egyszer írtam rá egy palira facen, kb 4 mondat után nem írt vissza nekem. xDDDD
Pedig általános dolgokat írtam.
Akkor megfogadtam, hogy soha többé nem írok fiúra.
5/5 anonim 

válasza:

Rám egy csaj írt, meg is bántam, mert csak az ujja köré csavart, én fülig szerelmes lettem, aztán lekoptatott a harmadik találkozás után. Én akkor fogadtam meg, hogy ha egy csaj bejelöl fészen, kiderítem hogy ki küldte, milyen szándékkal, aztán vagy lekoccoltatom, vagy maradhat. Két esélyes. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!