Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit érzek én, és Ő?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érzek én, és Ő?

Figyelt kérdés

Előre szólok hogy regény következik :-D

Szval a legelejétől hogy minden riszta legyen..

A legjobb barátom egy fiú.Melette van két legjobb barátnőm is. Ezt a fiút a lányokkal ismertük meg a suliban.

Nagyon jóba lettünk,egy idő után pedig eljártunk így négyen sétálni strandra meg ilyek..

Aztán a fiú összejött az egyik lánnyal. Örültem nekik meg minden..:)

Aztán ők szakítottak..viszont még ők eggyütt voltak a másik lány szerelmes volt a fiúba..ezt a fiu tudta de neki nem jott be a lány.

Aztán ez a fiú sok-sok idő után,kb.egy öt hónappal késöbb szerelmet vallott nekem..

És akkor úgy éreztem hogy ennêl boldogabb nem voltam...

Nagyon nagyon aranyos volt és ölelgetett még puszit is kaptam <3

Nagyon imádtam,de aztmondtam hogy nekem csak barát...:(

Azóta is bánom pedig eltelt 3 hónap..

Szóval vissza a sztorihoz :-P

Miután ezt elmondtam másnap négyen elmentünk sétálni,hátulról meg ölelt,meg aaa nagyon cuki vooolt <3

Aztán beszéltünk mert őazthitte h egem zavar mikor megolel meg ilyesmi,de ez nem volt igaz :( de o nem hitt nekem és aztmondta már csak barátként fog rám nézni kövi naptól :(

Úgy vettem észre h sikerult is neki..ezután lettünk legjobb barátok..

De egy hónappal később megint bevalotta h nem sikerult tul lepnie es szeret..megint hulye voltam..:( pedig megfogadtam ha megegyszer bevalja megprobálom vele...

És mi lett a vége? Az higy megint nemet mondtam...:((((((((

Utáltam magam ezért és még most is:(

Aztán abban a hónapban ossszejott azzal a lánnyal akivel közülunk meg nem...máig is eggyutt vannak...egy ideig szenvedtem és sírtam h miért..:( aztán úgy éreztem hogy sikerült túl lépnem...de basszus a legjobb barátom mit gondoltam? :D

Viszont most más mint eddig...nem érzem hogy hevesen verne a szívem mikkor meglátom..de naagyon boldog vagyook és legszívesebben vele tölteném az életem..

Mert nagyon jól kijovunk es egymas mellett vagyunk ha kell es szeretjuk egymást...mint barát..az ő részéről..

Részemről fogalmam sincs..:((

Amióta ossze jott azzal a lánnyal sokkal tobb mindent csinálunk eggyutt :/

Nemtudom mennire normális amikor a szemembe néz,zavarban lesz és elmegy a közelemből,leül valahova és ennyi :/

Vagy végigsimítja az arcom ha csak ketten vagyunk...:(

Ugye a barátnője az egyik bff-em :)

És nem értem...olyan furi ha csak o meg en vagyunk...sokkkal másabb mikor ott van a barátnője...sokkal mássabb mikor még nem jöttek össze..én ezt nem értem :(

Többet mondja hogy szeret :) :/

Karácsonyra elkértem mindegyikojuk polojat amire ranyomtatom a kozos kepunk amin negyen vagyunk...

A fiú is odaadta persze..:))

Az óta is azt szagolgatom..és zenét hallgatok...és sírok..:/

Szval nem tudom mennyire lehrt kiszűrni ebből,de koszonom h elolvastátok:)

13/L

2016. nov. 22. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Te mondtál kétszer is nemet neki, ezek után nem értem kire vagy mérges. Csak magadra lehetsz. Ha van esze harmadszor már nem hív el sehová. De amilyen fiatalok vagytok, kétlem, hogy lenne ennyi esze neki vagy neked.
2016. nov. 22. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem fura hogy ez a fiú egyszer csak megjelenik a barátotok lesz, azután mindenkivel sorra kikezd? És nem érzitek rosszul magatokat amiatt, mert az egyik barátnőd már járt vele és most pedig a másikkal van együtt? Amúgy feltűnt hogy csak te mondtál nemet? És mi volt amikor szakítottak az első barátnőddel? Nem tudom de ez elég bizarrul hangzik... Én azért megértelek h nemet mondtal...
2016. nov. 22. 19:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Akivel már szakított annak már van egy másik barátja :/
2016. nov. 23. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!