Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzek én, és Ő?
Előre szólok hogy regény következik :-D
Szval a legelejétől hogy minden riszta legyen..
A legjobb barátom egy fiú.Melette van két legjobb barátnőm is. Ezt a fiút a lányokkal ismertük meg a suliban.
Nagyon jóba lettünk,egy idő után pedig eljártunk így négyen sétálni strandra meg ilyek..
Aztán a fiú összejött az egyik lánnyal. Örültem nekik meg minden..:)
Aztán ők szakítottak..viszont még ők eggyütt voltak a másik lány szerelmes volt a fiúba..ezt a fiu tudta de neki nem jott be a lány.
Aztán ez a fiú sok-sok idő után,kb.egy öt hónappal késöbb szerelmet vallott nekem..
És akkor úgy éreztem hogy ennêl boldogabb nem voltam...
Nagyon nagyon aranyos volt és ölelgetett még puszit is kaptam <3
Nagyon imádtam,de aztmondtam hogy nekem csak barát...:(
Azóta is bánom pedig eltelt 3 hónap..
Szóval vissza a sztorihoz :-P
Miután ezt elmondtam másnap négyen elmentünk sétálni,hátulról meg ölelt,meg aaa nagyon cuki vooolt <3
Aztán beszéltünk mert őazthitte h egem zavar mikor megolel meg ilyesmi,de ez nem volt igaz :( de o nem hitt nekem és aztmondta már csak barátként fog rám nézni kövi naptól :(
Úgy vettem észre h sikerult is neki..ezután lettünk legjobb barátok..
De egy hónappal később megint bevalotta h nem sikerult tul lepnie es szeret..megint hulye voltam..:( pedig megfogadtam ha megegyszer bevalja megprobálom vele...
És mi lett a vége? Az higy megint nemet mondtam...:((((((((
Utáltam magam ezért és még most is:(
Aztán abban a hónapban ossszejott azzal a lánnyal akivel közülunk meg nem...máig is eggyutt vannak...egy ideig szenvedtem és sírtam h miért..:( aztán úgy éreztem hogy sikerült túl lépnem...de basszus a legjobb barátom mit gondoltam? :D
Viszont most más mint eddig...nem érzem hogy hevesen verne a szívem mikkor meglátom..de naagyon boldog vagyook és legszívesebben vele tölteném az életem..
Mert nagyon jól kijovunk es egymas mellett vagyunk ha kell es szeretjuk egymást...mint barát..az ő részéről..
Részemről fogalmam sincs..:((
Amióta ossze jott azzal a lánnyal sokkal tobb mindent csinálunk eggyutt :/
Nemtudom mennire normális amikor a szemembe néz,zavarban lesz és elmegy a közelemből,leül valahova és ennyi :/
Vagy végigsimítja az arcom ha csak ketten vagyunk...:(
Ugye a barátnője az egyik bff-em :)
És nem értem...olyan furi ha csak o meg en vagyunk...sokkkal másabb mikor ott van a barátnője...sokkal mássabb mikor még nem jöttek össze..én ezt nem értem :(
Többet mondja hogy szeret :) :/
Karácsonyra elkértem mindegyikojuk polojat amire ranyomtatom a kozos kepunk amin negyen vagyunk...
A fiú is odaadta persze..:))
Az óta is azt szagolgatom..és zenét hallgatok...és sírok..:/
Szval nem tudom mennyire lehrt kiszűrni ebből,de koszonom h elolvastátok:)
13/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!