Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Erzek meg iranta valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erzek meg iranta valamit?

Figyelt kérdés
Volt egy baratom akivel egyutt voltam 1evig utana 1ev szunet volt koztunk,utana megint osszejottunk. Elso szerelmem volt. Elso baratom volt vele csokoloztam eloszor vele fekudtem le eloszor. Azota parhonap eltelt,es osszejottem egy fiuval. Akit mar 2eve ismerek. Egyik legjobb baratom volt.vele mar 2honapja vagyok es vele mindenjo szeretem is boldog vagyok mellette anyuek is elfogadtak. Mer hat az elozo baratomat nem fogadtak el szoszerint tiltottak tole. Es hat nem eroltette annyira h velem legyen. Szeretem a mostani baratom nagyon. De mikor eszembe jutt az exem osszeszorulok. A siras fojtogat.
2016. nov. 2. 07:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj túl az előzőn
2016. nov. 2. 07:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Várd meg mi lesz a mostani kapcsolatodból. Ha nem alakul jól és az exednek sincs senkije akkor meg talán meg kéne próbálni.
2016. nov. 2. 08:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Az exed felejtsd el, előfordul az ilyen főleg első szerelem esetén. Nekem is volt hasonló, az első barátnőmmel fél évig voltunk együtt majd szétmentünk, majd összejöttem egy másik lánnyal rá 1 évre és volt, hogy az exem eszembe jutott de igazából ez elmúlt 4 hónap után és minden jó azóta, nagyon boldogok vagyunk már 1,5 éve.
2016. nov. 2. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elsőt sohasem lehet igazán elfelejteni. A sebek még mindig nagyon frissek, hagyjd hogy begyógyuljanak és utána könnyebb lesz hidd el.
2016. nov. 2. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!