Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érez valamit irántam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érez valamit irántam?

Figyelt kérdés

Órákon rengeteget néz engem,szünetben oda jön hozzám,zsibbasztókat ad a combomba,rá akart ugrani a hátamra. Végül sikerült neki. Aztán vissza adtam neki és amikor "leszálltam" a hátáról mondta,hogy nyugodtan jgorjak rá még egyszer.

(Van barátnője,de mégis különlegesen bánik velem)

Volt olyan is ,hogy nagyon felidegesített az osztálytársam és leálltam vele veszekedni. Ő meg csitított.Ma mosolyogtam órán és ránéztem ő vissza mosolygott. Tőlem kér segítséget. És rólam másolja a házit. Engem mondott az osztály legokosabb gyerekének (pedig nem én vagyok)

Én úgy érzem,hogy annak ellenére,hogy van barátnöje, érez irántam valamit.

Leírnátok a véleményeteket?

2016. nov. 22. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Elég sok olyan kérdés van h érez e valamit mert néz de szerencsére ez kicsit más kategória szerintem elég valószínű hogy érez valamit
2016. nov. 22. 19:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Érezhet valamit, de azt látom, hogy kicsit kihasznál Teged. Rólad másolja a házit? Egyáltalán miért nincs leckeje?
2016. nov. 22. 19:24
 3/8 anonim válasza:
Ha van barátnője eszedbe ne jusson. Másképp te leszel az iskola kurväja aki elszedte más pasiját! Még akkor se ha tetszik. Ne játssz a tűzzel!
2016. nov. 23. 21:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem én nem akarom elcsábítani...

Nem viselkedek úgy mint egy Qrva (szerintem)

Nyílván, nem fogom ráerőltetni. Ha ő úgy dönt,hogy szakít a baratnőjével, akkor sem leszek rámenős. Ha megkerdezi hogy jarunk-e akkor talán lehet valami. Bár nem látok rá nagy esélyt. Nem "szedném" szét őket semmi pénzért

2016. nov. 24. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Jobb esetben csak jó havernak tekint. A házi másolásos tény lehet azért is, mert jól egyeztek és neked többnyire megvan. Én a helyedben hanyagolnám ha tényleg tetszenék neki, mert nem akarnék szakítást miattam.
2016. nov. 24. 13:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Tudom.. de én nem fogok bele kotnyeleskedni :D ha ő úgy gondolja hogy szakít akkor ez van..

En nem is szoktam rajta lógni. Ő jön hozzám szünetben. Múltkor úgy volt hogy becsöngettek. En állok a sorban és ő még furán tipegve elkezd megfordulni. Én még kerdezem hogy mi van? És ő megkérdezte hogy :Jössz?!

Akkor levágtam hogx azt akarja hogy ugorjak a hátára. És mivel múltkor majdnem összeestem alatta (nem vagyok gyenge csak hirtelen jött és ugrott a hátára) ezért gondoltam miért ne.. kölcsön kenyér visszajár. Úgyhogy ráugrottam a hátára. Mondta hogy rendesen kapaszkodnak még minden.. A következő szünetben megint eljátszották ezt. De én már nem akartam a hátára ugrani. Ő mondta hogy ah nem ugrik a hátára még fog setrodni...

2016. nov. 25. 12:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Eljátszottuk*
2016. nov. 25. 12:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha nem urok*
2016. nov. 25. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!