Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van most párod? Ha igen, boldog vagy vele? /Ha nincs: Élvezed a szingliséget? Mióta vagy kapcsolatban/egyedül?
Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 18:01
1/21 anonim válasza:
Szerintem ne mások adatait próbáld meg a tieiddel összehasoníltani, mert valószínűleg ez a célod..
2/21 anonim válasza:
Én 17 vagyok 3 éve van barátnőm
3/21 anonim válasza:
Nincs senkim
Nem élvezem kicsit sem
2 hónapja vagyok egyedül
4/21 anonim válasza:
Szingi, és ja. Bár azért egy csaj nem jönne rosszul, de akkor inkább leülök LoL-ozni. :DDD
5/21 anonim válasza:
Nincs februártól. 1/5 arányban élvezem.
18/ L
6/21 anonim válasza:
19 vagyok és egyedül. Soha nem is volt rendes kapcsolatom, csak kavargatásaim amik így mai szemmel nézve bár ne lettek volna. Ahányszor találok egy lányt, aki úgy érzem hogy személyiségre is és persze külsőre is tetszik, és illene hozzám (és nem lövök fölé, az ismerőseim se tudják, miért nem találok már rá), biztos hogy nem viszonozzák az érzéseim. Szörnyű érzés, a legnagyobb ellenségemnek sem kívánnám.
7/21 anonim válasza:
17 éve nem volt senkim, és hát néha hiányzik valaki, de amúgy nagyrészt egész jól elvagyok :'D
17/f
8/21 anonim válasza:
17 vagyok. Szingli vagyok 17 éve és félig vagyok boldog 17 éve
9/21 anonim válasza:
Hat 70%-ban elvezem 30%-ban nem..
Igazabol normalis komoly kapcsolatom meg nem volt.. 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!