Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már a kapcsolat vége?
Kozepsuliba ismerkedtunk meg, o kezdo, en vegzos, o 16L en 18F
Mindkettonknek szep elkepzelese van a jovorol
O is nagyon tanul
En is tanultam
En vegeztem, dolgozok, o tanul
Suliidobe max 2 nap volt hogy nem talalkoztunk
De mar 5 honapja dolgozok suli utan egybol elkezdtem
A kozos sulis varostol pont ellenkezo iranyba lakunk 25k-re
1 honapja olyan helyre jarok (nekem megeri anyagilag) hogy csak hetvegere jarok haza.
Fiatal tini lany igaz, de hatarozott, nagyon erett es megerti
Mar 13eves kora elott neki kellett gondoskodnia occserol mert anyukaja elhagyta kiskoraba oket, profin foz meg minden
Es most 1 evesek vagyunk
De kezdenek a hetvegi talik olyan elso tali feelingbe atmenni, kell is ido mire ujra minden a regi lesz
Nem akarom elhagyni mert szeretem
O is szeret
Mindenbe ittvagyok neki
2 ev mulva 18evesen elszeretne koltozni velem onallo labra allni,még akkor is ha nelkulem, egyedul is belevagna, sajat labon szeretne elni
Nem ugy ismerem mint egy atlagos tinip.csat:)
De mar a beszelgeteseink (messenger) is legfokepp az o reszerol lapos lett az elejehez kepest
Neha mintha mar nem erezne jol magat ebbe a kapcsolatba
De tudja hogy a jovo szep lehet
Tudom ritka az ilyen fiatal 10eves szerelem, de ismerek olyat akik velem egykoruak es mar 5 ev korul jarnak :)
Neha eszembe jut jobb lenne tultenni magunkat egymason de ha belegondolok eletem legnagyobb hibaja lenne
Most is a gondolattol konnyezek annyira szeretem
Csak ez a keves tali.. het 8 ora kb hetvegen
3 hete serult vagyok igy ez csak 3 orara csokkent
Es ezt megerezni
Nemtudom mi legyen
Ti mit tennetek?
25km-re. Bocsi telorol potyogok ahogy tudok.
Megcsalasra soha nem is gondoltam még ilyenkor se. Tenyleg vele eltudnam kepzelni a jovot, mindketten konnyen talalnank melot kulfoldon, itthon is szep eletunk lenne
Es ha osszekoltoznenk minden szep lenne. Hiszem. Lehet akkor jon el nehany gond, de atlepunk rajtuk
Csak ez a resz nehez.
Ez a hetvegi hazajarasom is max marciusig lesz.. ez lebeg elottunk hogy 2 év es minden szep lesz.. de addig ezt nehez birni.. es kitartok mert nincs csajozasra idom, a hetvegem is minden szabad idom ra forditom, benzin semmi nem szamit ha rola van szo, pedig nem vagyok gazdag csaladbol szarmazo.. csak na.. nehez megfogalmazni.. de elvileg a domb mogott oott a szivarvany.
Ritka az ilyen fiú mint te! Példa értékű vagy! :)
Szerintem ha szereteted és ha úgy érzed hogy ki kell tartanod mellett hát tarts ki! Ahogy időd engedi személyesen beszélgess el vele hogy ő mit érez jelenleg és ő hogyan akarja tovább. Kérdezd meg hogy van - e valami gondja vagy problémája ezzel a kapcsolattal. Ha jól el beszélgettek ezen akkor meg lehet oldani szerintem mindent. Biztos hogy ő is ugyan úgy szeret csak gondolom hogy rossz neki hogy ritkán találkoztok .
Nincs más munka lehetőség ami kedvezőbb neked?
Lehet lenne, de ez olyan hely hogy szeretek járni.. egy stabil labon allo valalkozonal vagyok, minden nap szeretek bejarni, jol fizez, 3 hete nem mehetek a serulesem miatt es tenyleg mar nagyon hianyzik.
Nem szivesen hagynam ott, kesobbi eveimben egy stabilabb muszakos helyet szeretnek majd, rengeteg hely van itt es van jo ismeretsegem is. De most még változatos helyszinekre vagyok
En ki is tartok a baratnom melett. Vele eltudom kepzelni a jovot. Elhiszem neki hogy tenyleg o is szeret
De a sajat dolgat is megneheziti ezzel ha egesz nap 1 szavas uziket irkal. Fel is hivom sokszor de akkoris ha olyan a kedve akkor se olyan beszedes. Pedig mindenkivel szot ert, jo beszeloje van.
De az ilyen mely hangulata ram is kihat
De mondja hogy majd elmulik.. megszokja..
De en nem azt akarom hogy megszokja
Hanem hogy ne igy lassa, ne legyen ilyen hangulata
Tenyleg egyre nehezebb vele de en semmi penzert nem hagynam el
Csak rossz mikor ugy erzem hogy nem erzi jol magat ebben a kapcsolatban es a veget akarja. Aztmondja nem igyvan de ez tukrozodik rola.
Lehet egy jo elbeszelgetes mindkettonknek jot tenne tenyleg. Szerintem igy is lesz. Koszonom, ment a zold :)
Bar ilyen dologba nehez szorabirni mert neki "semmi baja" meg "jolvan" meg "minden oke"
De higyjetek el tenyleg erettebb mint a legtobb 18-20eves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!