Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem? Csak játszik velem?
Figyelt kérdés
Van egy fiu,akibe beleszerettem,de 2-3 hete van túl egy három éves kapcsolaton,és a csaj nem tudja felfogni,hogy vége. A fiu azt mondja,hogy nem szereti,de nem olyan könnyű túllépni egy három éves kapcsolaton. Még SMS-eznek,és néha hazaviszi a csajt,ez engem nagyon zavar,de azt mondja,hogy nem akar tőle semmit,csak sajnálja. Szerintetek ez normális? Nekem egyik percben azt mondja,hogy most élni szeretne,kimenni külföldre és nem akar kapcsolatot,másik percben azt mondja,hogy bármi kialakulhat köztünk. Minden nap talalkozunk,beszélünk és kezdeményez,azt latom rajta,hogy érez valamit irántam. De ez a kettő hogy fér össze? Mit kéne tennem?2016. nov. 21. 23:21
1/2 anonim válasza:
Lehet össze van zavarodva, és nem igazán tudja pontosan, hogy mit akar.
2/2 anonim válasza:
Szerinted egy fiú mindig céltudatos és tudja mit akar? Ők soha nem lehetnek teljesen összezavarodva, csak ti lányok?Hagyj neki egy kis időt és kiderülhet minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!