Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves lányok! (Leginkább tapasztaltakat kérdeznék) Szerintetek ez nem sok korkülönbség?
Figyelt kérdés
Szerintetek ha egy 14 éves lánynak 19 éves barátja van,az nem sok? Azt mondják az 5 év az nem számít soknak (jó,igaz ebben a korban többnek tűnil mint a későbbiekben). Nem érzitek magatokat furán,hogy ennyivel idősebb vagy,hogy a haverjainak a barátnői mind idősebbek?2016. nov. 20. 20:41
1/10 anonim válasza:
Nem vagyok lány, de ebben a korban sok lehet az az 5 év.Mármint 14-től számítva.A 19-től pedig már nem.
2/10 anonim válasza:
Dehogy sok! A barátnőm nagyszülei közt 25 év van!
3/10 anonim válasza:
25 év?Tehát amikor az egyik 25 volt, a másik 50.
4/10 anonim válasza:
Igen, Valahogy úgy. De ugy tudom, hogy a papa 19 évesen jött össze a mamaval, aki akkor 44 volt és még most is boldogok.
(2-es válaszoló vagyok)
5/10 anonim válasza:
Szerintem kicsit sok en 14l vagyok de ha valakivel olyan egy két évnél több a korkülönbseg már nem találjuk meg a közös hangot tök más dolgok erdekelnek ... Am a 14 15 16 evesekkel meg ugy alapjaraton joban vagyok van közös téma jól érezzük magunkat stb . De ez teljesen emberfüggő de ha jol kijonnek egymassal akár működhet is a dolog ...
6/10 anonim válasza:
Ebben a korban tényleg sok. A felek érettségi (szellemi és testi) szintje teljesen különböző, még akkor is ha "érettebb az átlagnál". Későbbiekben meg jól is jöhet a korkülönbség. Szerintem az 5 év olyan 17 éves kor körül elfogadható, a 16 még túl kicsapongó, alatta meg gyerekes.
7/10 anonim válasza:
A 19 és 44 is bizarr.Konkrétan az anyja lehetne.Egy ifjú gyereket csinál egy középkorúnak, az bizarr.Ne haragudj, de így van.Attól mert tudsz egy példát, az nem azt jelenti, hogy az normális is.
8/10 anonim válasza:
De mit kellett volna csinálniuk ha szeretik egymást? Amúgy meg ma is szeretik egymast nagyon. Nem azt mondom, hogy normális ez igy, merthát azért en sem engedném meg a gyerekemnek. Meg azt sem hangsúlyozom, hogy mindenképp jól sulne el egy kapcsolat ekkora korkulonbeseggel, csak azt mondtam, hogy nekik összejött :)
9/10 anonim válasza:
én 15éves lány vagyok xd barátom 21 éves és nem fekszünk le ha ez miatt mondják mások a korkülönbségetxd. Ő azt mondta tiszteletben tartja a döntésem és ez így is van xd ha valaki szereti a másikat és komolyan gondolja szerintem nincs baj ezzel. Az más dolog h fáj ha szűlők nem támogatnak de ki lehet harcolni. Remélem segítettem
10/10 anonim válasza:
Nos, én 14 éves lány vagyok, de 16-nál idősebb fiúval nem tudnék járni, sőt, igazából egyszer elkezdtem ismerkedni egy 17 éves sráccal, de néhány nap alatt barátzónáztam őt, mert annyira zavart a kora -habár ez csak saját példa.:D
Annyi biztos, hogy a szülők nem támogatnak majd titeket (amin nem is csodálkozom...), ráadásul egészen más életszakaszban vagytok (nyolcadik osztály/gimi kilencedik - egyetem és/vagy munka), de ha szerintetek nálatok így is működne a dolog hosszabb távon, akkor hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!