Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14-15 éves lányok! (Leginkább...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 éves lányok! (Leginkább tapasztaltakat kérdeznék) Szerintetek ez nem sok korkülönbség?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha egy 14 éves lánynak 19 éves barátja van,az nem sok? Azt mondják az 5 év az nem számít soknak (jó,igaz ebben a korban többnek tűnil mint a későbbiekben). Nem érzitek magatokat furán,hogy ennyivel idősebb vagy,hogy a haverjainak a barátnői mind idősebbek?

2016. nov. 20. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok lány, de ebben a korban sok lehet az az 5 év.Mármint 14-től számítva.A 19-től pedig már nem.
2016. nov. 20. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Dehogy sok! A barátnőm nagyszülei közt 25 év van!
2016. nov. 20. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
25 év?Tehát amikor az egyik 25 volt, a másik 50.
2016. nov. 20. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, Valahogy úgy. De ugy tudom, hogy a papa 19 évesen jött össze a mamaval, aki akkor 44 volt és még most is boldogok.

(2-es válaszoló vagyok)

2016. nov. 20. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit sok en 14l vagyok de ha valakivel olyan egy két évnél több a korkülönbseg már nem találjuk meg a közös hangot tök más dolgok erdekelnek ... Am a 14 15 16 evesekkel meg ugy alapjaraton joban vagyok van közös téma jól érezzük magunkat stb . De ez teljesen emberfüggő de ha jol kijonnek egymassal akár működhet is a dolog ...
2016. nov. 20. 21:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Ebben a korban tényleg sok. A felek érettségi (szellemi és testi) szintje teljesen különböző, még akkor is ha "érettebb az átlagnál". Későbbiekben meg jól is jöhet a korkülönbség. Szerintem az 5 év olyan 17 éves kor körül elfogadható, a 16 még túl kicsapongó, alatta meg gyerekes.
2016. nov. 21. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
A 19 és 44 is bizarr.Konkrétan az anyja lehetne.Egy ifjú gyereket csinál egy középkorúnak, az bizarr.Ne haragudj, de így van.Attól mert tudsz egy példát, az nem azt jelenti, hogy az normális is.
2016. nov. 21. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:
De mit kellett volna csinálniuk ha szeretik egymást? Amúgy meg ma is szeretik egymast nagyon. Nem azt mondom, hogy normális ez igy, merthát azért en sem engedném meg a gyerekemnek. Meg azt sem hangsúlyozom, hogy mindenképp jól sulne el egy kapcsolat ekkora korkulonbeseggel, csak azt mondtam, hogy nekik összejött :)
2016. nov. 22. 19:12
 9/10 anonim válasza:
én 15éves lány vagyok xd barátom 21 éves és nem fekszünk le ha ez miatt mondják mások a korkülönbségetxd. Ő azt mondta tiszteletben tartja a döntésem és ez így is van xd ha valaki szereti a másikat és komolyan gondolja szerintem nincs baj ezzel. Az más dolog h fáj ha szűlők nem támogatnak de ki lehet harcolni. Remélem segítettem
2017. jan. 5. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Nos, én 14 éves lány vagyok, de 16-nál idősebb fiúval nem tudnék járni, sőt, igazából egyszer elkezdtem ismerkedni egy 17 éves sráccal, de néhány nap alatt barátzónáztam őt, mert annyira zavart a kora -habár ez csak saját példa.:D

Annyi biztos, hogy a szülők nem támogatnak majd titeket (amin nem is csodálkozom...), ráadásul egészen más életszakaszban vagytok (nyolcadik osztály/gimi kilencedik - egyetem és/vagy munka), de ha szerintetek nálatok így is működne a dolog hosszabb távon, akkor hajrá!:)

2017. jan. 5. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!