Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ez? Tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? Tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác az iskolában (3évvel idősebb nálam) bármikor a közelében vagyok néz engem/rám. Ha ott vannak a haverjai akkor mondd nekik valamit és ők is elkezdenek engem nézni, mosolyognak stb. Van hogy együtt van tesink és akkor is folyamatosan szemmel tart, ha eltalál egy labda akkor szemmel láthatóan megijed kicsit. Tetszem neki vagy csak érdekesnek talál?? Légyszi csak normális válaszokat köszi.

15/L

2016. nov. 20. 19:03
 1/2 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki. Ha nem így lenne a haverjai sem néznének rad mosolyogva ha valamit mond mikor ott vagy
2016. nov. 20. 20:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Sztem tetszel neki. Beszélgess vele és megtudod! Azt olvastam, hogy ha bejössz egy fiúnak, akkor beszélgetés közben akaratlanul is felhúzza a szemöldökét. Remelem tudtam segíteni.
2016. nov. 20. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!