Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oké, hogy akivel egy osztályba jársz azzal ne kezdj ki, de azzal se akivel egy suliba jársz?
Figyelt kérdés
Tetszik valaki a sulimból, eggyel felettem jár, de mondják azt h házinyúlra ne lőjjél...sulin belül se szabad (kérdőjel)2016. nov. 20. 14:37
1/7 anonim 

válasza:

Ez hülyeség... Bárkivel osszejohetsz akar osztály tarssal is.. Csak tenyleg ha szakizotok nem szabad gyerekesen viselkedni.. 😉 hat szerintem jo dolog kozelei emberrel osszejoni mindig látod stb.. Mondjuk volt egy fiu egy suliba jártunk.. Es összejöttünk aztan mikor szakítottunk nem is olyan szepen mert megpofoztam az iskola kellős közepén.. Utánna inkabb kerüljük egymást.. De ha veletlen találkozunk azert rakoszonunk a másikra... El lett felejtve az alegesz kapcsolat... De ha neked ehhez nem lenne erőd akkor inkabb ne jojjetek ossze.. Mert utánna meg évekig a pofajat nezni nem lesz kellemes... 😌😂
2/7 A kérdező kommentje:
Ettől félek énis, de olyan nehéz a közelben találni más suliból mást
2016. nov. 20. 14:44
3/7 anonim 

válasza:

Szerintem ebbe nincs semmi kivetni való. Miért ne lenne szabad akár még az osztálytársaddail is ? Vagy le vagyok maradva?
4/7 anonim 

válasza:

Mindkettő hülyeség.
Ennyi erővel azonos városból se választhatnál csajt. :D Sőt...
Most komolyan: aki önmaga gördít akadályokat a saját boldogsága elé, az nem normális.
Ha meg netán szakítotok, akkor mi van? Nem ovis vagy, túl lehet ezen lépni. Aki meg egy szakítást évek múltán sem tudja kiheverni, illetve csak akkor, ha utána soha a büdös életbe' nem is látja a csajt/pasit, az forduljon szakemberhez, mert valami nagy baj van vele odafent.
Egyébként meg ez annyira negatív hozzáállás... miért a legrosszabb kimenetelt kéne alapul venni? Ennyi erővel meg se születhetnél, mert mi lesz, ha netán meghalsz? Édes istenem...
5/7 A kérdező kommentje:
mert ha szakitasz kitudja mit terjeszt utána rólad vagy még a pofáját nézni 4 évig..
2016. nov. 20. 14:59
6/7 A kérdező kommentje:
Végülis igazad van 4es..:)
2016. nov. 20. 15:02
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség... Az osztálytásast még megértem, bár azt se tartom túl nagy okosságnak, de szerintem az, hogy egy suliba jártok, még pozitívum is lehet, mert többet lehettek együtt. Nálunk a sulimból szerintem több embernek van sulin belüli barátja˛barátnője, mint kívülről, többek között nekem is, és én mondjuk örülök neki, mert nyilván benne van a pakliban, hogy valamikor szétmegyünk, de amíg viszont együtt vagyunk, sokkal jobb így, hogy reggel együtt megyünk suliba, délután pedig együtt haza, úgyhogy szerintem ne aggódj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!