Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? :/
Azt hiszem szerelmes vagyok az osztálytársamba, vagy legalábbis nagyon bejön. Általában tök görény és bunkó, de amúgy tök vicces meg aranyos, egy embernek mondtam csak, h tetszik ő azt mondta, hogy ha bunkó hagyjam nem éri meg. De ez nem olyan könnyű! Meg folyton az egyik barátnőmmel beszélget, aki mindig azt mondja, h neki nem tetszik(ahha, persze...). A múltkor pl. szokásosan beszélgettek én meg ott ültem mellettük és messengeren beszélgettem, mikor a srác egyszer csak velem kezdett el foglalkozni, beszélgettünk meg minden, de ahogy ez a barátnőmnek leesett felkiáltott, hogy megint mindenki rá figyeljen és onnan engem megint le sem szartak kb...
De meg néha a srác ÚGY néz rám, meg csomószor találkozik a tekintetünk, meg rám mosolyog és van mikor csak azt veszem észre, hogy engem néz...és nem tudom, hogy most bejövök neki, vagy csak hülyít és a barátnőm tetszik neki :/ (14/L, 14/F)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!