Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak 2 honapja ismerem akkor hova es hogy hivjam el?
Figyelt kérdés
Gimiben kezdtem nemreg es a masodik idegennyelves csoportban van egy lany aki raneztem es ereztem,hogy O az. Mar azota nagyon sokat irogattunk facen es ugy erzem kelloen megismertuk egymast,hogy mar elhivjam. Csak az a baj,hogy felek,hogy mi lesz ha rosszul sul el es a tovabbi negy evem vele olyan lesz,hogy kerul es nem beszel velem. Barkinek barmi otlete van, varom.2016. nov. 20. 10:24
1/2 anonim 

válasza:

Csak szimplán egy sétára, beszéljetek esetleg forrócsoki, ha jól megy hivd el egy kovetkezore de ha nem latsz ra SEMMILYEN jelet akkor ne smarold le!
2/2 anonim 

válasza:

Mindig ott a bökkenő, hogy mi lesz ha rosszul sikerül, de ha nem próbálod meg, akkor honnan tudod, hogy nem-e egy boldog párkapcsolat alakulna ki? Elhívhatod teázni, kávézni, pizzázni stb. Megkérded tőle, hogy lenne-e hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!