Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem gáz vagy inkább szánalmas?
Figyelt kérdés
Hogy egy 15 éves lánynak 2 és fél hónap alatt 3 pasija volt2016. nov. 18. 22:04
2/5 A kérdező kommentje:
igen és a 3 közül az egyik én voltam sajnos és akkor ott nyafog hogy őt csak kihasználták eddig meg mindenki csak meg akarta dugni....hát lehet annál többet nem is tud nyujtani
2016. nov. 18. 22:10
3/5 Nesty 

válasza:

Nagyon furcsa...szerintem nem kéne belemennie mindenbe. Oké hogy mindent meg kell próbálni, de általában ha valaki igy csinál, annak olyan híre lesz egyből, és nem a jó értelemben. Szóval szerintem gondolkozzon egy pöppet..
5/5 A kérdező kommentje:
Nem mert kb 1 hete voltunk eggyüt amikor közölte hogy neki ez nem megy meg satöbbi aztán kiderül hogy egy másik csávó miatt volt az egész de azzal is kb 2 hetet volt együtt és most van ez a 3. :D
2016. nov. 18. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!