Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek? Szerintem szánalmas
Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, aki 2 fiúval is jár egyszerre, amikor épp az egyikhez van kedve, akkor vele van együtt, ha a másikhoz, akkor meg vele...
A 2 fiú közül az egyik még tud is arról, hogy a lány mással is együtt van és még így is együtt van vele, mert szerelmes a lányba. Amit a csaj művel az szerintem undorító pedig még éppen csak elmúlt 16 éves...
2016. aug. 6. 22:34
1/4 anonim válasza:
Persze hogy szánalmas, de ha megteheti hagy csinálja, a két srác meg vagy tanul belőle vagy nem.Vagy csak szimplán élvezik hogy dughatják :D
2/4 anonim válasza:
Ő cseszi el a maga életét, engem nem érdekel.
3/4 anonim válasza:
Ez a lány még kis tini gyermek. Nem azon van még az esze,hogy egy rendes lány legyen,hogy komolyab kapcsolatott alakítson vagy nem tudom mi. Még tini, most múlt csak 16 nem nagyon lehet mást elvárni tőle.(de nincs kizárva) Igaz én is azon a válaszon vagyok,hogy tényleg ez undorító dolog,nem tudom,hogycsinálja de vaéahogy nem is érdekel.
Valyon lefekszik mind a kettővel? :))))))))))))))))))
4/4 anonim válasza:
Élvezi hogy szórakozik velük.Szerintem inkább nevetséges.A fiúk szánalmasak hogy tudják hogy mással is jár,és hagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!