Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimis lányok, fiúk! Milyen a szerelem gimiben?
Nyolcadikos vagyok, előttem a felvételi.
Van 4 fiú az évfolyamban, akik szerelmesek belém, de egyikükkel sem szeretnék összejönni, mivel én nem táplálok érzelmeket irántuk...
Úgy gondolom, majd gimiben ráérek ezzel foglalkozni, most a felvételi az első...
De van rá esély, hogy gimiben egy normális fiút találjak magamnak?
Egy jobb gimibe szeretnék menni, ahova nem azért járnak a 'gyerekek', mert máshova nem vették fel őket.
Mindegy, gondolom értitek...
Szóval ott már értelmesebbek a fiúk, mint általánosban?
Előre is köszi, ha tudtok segíteni tanácsaitokkal, tapasztalataitokkal!
14/L

Szia! En most vagyok harmadikos es az orszag egyik legjobb gimijebe jarok. Igazabol ugyan olyan a szerelem es a kapcsolatok mint mashol:DD csak itt mar nyilvan van szex is es komolyabb ideig tartanak a kapcsolatok. Nekem eddig 3 baratnom volt itt a gimiben egy 1honpas es ket 4 honapos. Az emberek jobban nyitottabbak a csak szexualis kapcsolatra. Keszulj fel hogy eleg sok pletyka lesz es kavaras hogy most ki kivel van egyutt meg ki kivel kavar es mivel mar a szex is termeszetes sok olyam terjenges lesz hogy uu ő leszopta azt ez kiverte annak ők szexeltek stb. De mivel mar erettebbek az emberek es mar kesz felnottek ezert komolyabb kapcsolatok is kialakulnak boven tobb honapos-eves kapcsolatok
17/F
Köszi mindkettőtöknek.
Imádom az ilyen hozzáállást! <3
Hova jársz? :)
Elsős vagyok és engem eddig nem nagyon érdekelt a szerelem de ahogy betettem a lábam a szakgimi ajtaján egy csak lányból álló osztályt kaptam és nagyon hiányzott a fiúk társasága.
De a sors megáldott egy gimnáziumi lehetőséggel. Most igaz hogy csak 6 fiú jár az osztályba de így még jobban kívánom a szerelmet még akkor is ha házi nyúlra nem lövünk.
De nagyon nehéz lesz ha tanulni és pasizni is szeretnél. Szerintem előbb vegyenek fel és aztán pasiz! Tapasztaltam a barátnőmön.

Szia Kérdező!
A gimi tényleg másabb, és igen, ott már értelmesebbek a fiúk, mint általánosban. (Meg ugye idősebbek is vagytok :) )
De az a fontos, hogy a gimiben elsősorban a tanulással foglalkozz, h. 4 év múlva felvegyenek az egyetemre, csak a sokadik legyen a pasizás.
A szexnek kizárólag abban az esetben kell 'természetesnek' lennie, ha majd Te is úgy akarod (és lehet olyan, h. csak 20 évesen). Nem kell a többiek után menni, mások kérésének meg unszolásának megfelelni - 'mikor fekszetek már le?'.
Szuper dolog a tiniszerelem, de meg is lehet sérülni, meg-/ ki is lehet égni.
(Mikor én gimis voltam egy negyedikes nagyon szerelmes párnál 'becsúszott' két ikerbaba érettségikor... - most 19 évesek)
Neked sok sikert, eredményes felvételit, jó félévi + év végi bizit!
Nagyon kedves tőled!
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!