Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sos! Ez mit jelenthet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sos! Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki mostanság furán viselkedik velem.A furát abszolút jónak gondolom.Múltkor elküldtem neki a hf-t és utánna elkezdtett velem lelkizni mert van egy kis gondom(nem fiú miatt).Ez azért volt fura,mert soha,senkivel nem szokott csak úgy lelkizni,főleg nem ilyen komolyan..utánna nagyon aranyosan szinte észrevehetetlenül elterelte a dolgot teljesen vidám dologra.A suliban is észrevettem,hogy sokszor néz engem.Múltkor volt egy szerepjáték amin az volt a feladat,hogy el kellett hívni egy lányt randizni.És amikor annak a másik lánynak mondta végig engem nézett,olyan volt mintha nekem mondta volna.Ez most valami jel akart lenni?Nekem is kezd eléggé bejönni,csak nem akarok hiú ábrándokat..szerintetek mi lehet ez?Ha tudtok adhatnátok valami tippeket,hogy mit csináljak

17/L

2016. nov. 14. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Esélyes, hogy bejössz neki.Küldj jeleket! :)
2016. nov. 14. 22:34
 2/7 anonim válasza:
Tudasd vele, hogy neked is bejön, ha így van :)
2016. nov. 15. 14:53
 3/7 hullocsillag13 válasza:
Szerintem bejössz neki. :)
2016. nov. 15. 21:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Es hogy kuldjek neki jeleket?
2016. nov. 16. 05:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikor meglátod, hogy néz, mosolyogj rá :)
2016. nov. 16. 16:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben,koszonom a valaszokat:)Es szerintetek mikor fogja tudatni velem tenylegesen hogy esetleg tetszem neki?
2016. nov. 16. 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Három hét, egy hónap múlva... Nem tudom, most magamból indultam ki
2016. nov. 16. 19:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!