Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A normális fiúkat miért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A normális fiúkat miért nem veszik észre a lányok?

Figyelt kérdés
19 vagyok,187 cm magas,szemüveges.Csúnyának nem mondhatom magamat,szerintem nem vagyok az,mégsincs barátnőm.Sok lány meg olyan fiúval jön össze,akik csak kihasználják őket,aztán meg jönnek azzal hogy nincs egy rendes fiú se..Hogy van ez? :D
2016. nov. 14. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Kár h 19 vagy 😂
2016. nov. 14. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
úgy hogy hiába vagy normális, ha nem kezdeményezel akkor nem lesz barátnőd.
2016. nov. 14. 22:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert a normális (akik egyébként néha még nagyon helyesek is, csak annyi a hibájuk, hogy szeretik a lányt) srácok a friendzonaba valók, akiknek a lány ki tudja beszélni, hogy melyik csávója épp hogyan használta ki.
2016. nov. 14. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 akkor ebbol most en azt szurtem ki hogy legyek en is inkabb tajtparaszt a lanyokkal minthogy kedves es lesz baratnom? Mivaan?
2016. nov. 14. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Igen, sajnos a lányok többsége így működik.
2016. nov. 14. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Attol hogy leirtad nagyjabaol hogy nezel ki, akkor most mar te egy "normalis" fiu vagy?

Masreszt igaza van az elottem szolonak, picit bunkobbnak kell lenni es ennyi.

Akivel flegmazok meg lekezeloen beszelek tenyleg tobbet foglalkozik velem, mint akivel egesznap kedveskedek. Igaz akit szeretek azzal sose tudnek bunko lenni, tehat nehezen lesz olyan lany akit szeretek is es erdeklek is :D

18 vagyok es en se ronda, de a kedvessegem miatt mar 3 eve nincs normalis kapcsolatom. FeelsBadMan :D

2016. nov. 14. 23:24
 7/9 Jávor Dávid ***** válasza:

Hat figyi én is normalis vagyok altalaban van mikor alpári paraszt vagyok de az ritka mindegy nem ez a lenyeg hanem h nem kezdemenyezel feléjük mert ha nem kezdemenyezel akkor nem lesz soha vagy csak ugy h a lany kezdeményez de menyoda beszélgess veluk vagy irja ra az egyikre fbn de ne egyszerre hanem mas es mas idokozonkent ha van tobb ki szemelt lany

15/F

2016. nov. 15. 06:46
 8/9 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy vállad fel önmagad.

Ha így se tartanak szerethetőnek, akkor tényleg unalmas vagy és ez az oka.

2016. nov. 15. 16:14
 9/9 anonim ***** válasza:
#2-esnél van az igazság. Ha tetszik egy lány akkor először te kezdeményezz és ne ülj a babérjaidon várva a nagy ő-re. :)
2016. nov. 15. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!