Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális fiúkat miért nem veszik észre a lányok?
Attol hogy leirtad nagyjabaol hogy nezel ki, akkor most mar te egy "normalis" fiu vagy?
Masreszt igaza van az elottem szolonak, picit bunkobbnak kell lenni es ennyi.
Akivel flegmazok meg lekezeloen beszelek tenyleg tobbet foglalkozik velem, mint akivel egesznap kedveskedek. Igaz akit szeretek azzal sose tudnek bunko lenni, tehat nehezen lesz olyan lany akit szeretek is es erdeklek is :D
18 vagyok es en se ronda, de a kedvessegem miatt mar 3 eve nincs normalis kapcsolatom. FeelsBadMan :D
Hat figyi én is normalis vagyok altalaban van mikor alpári paraszt vagyok de az ritka mindegy nem ez a lenyeg hanem h nem kezdemenyezel feléjük mert ha nem kezdemenyezel akkor nem lesz soha vagy csak ugy h a lany kezdeményez de menyoda beszélgess veluk vagy irja ra az egyikre fbn de ne egyszerre hanem mas es mas idokozonkent ha van tobb ki szemelt lany
15/F
A lényeg, hogy vállad fel önmagad.
Ha így se tartanak szerethetőnek, akkor tényleg unalmas vagy és ez az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!