Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, h masok szerint en mennyire "hu de szep vagyok"?

Szerintem ez attól is függ, hogy a fiú számára mennyire vagy fontos. Ha szépnek talál de nem érez semmi különlegeset irántad, akkor nem fog küzdeni. Mivel nem éri meg, sok szép lány van a világon... hidd el találni fog olyat aki igent mond neki. Viszont én tapasztaltam azt is mikor egy fiú igazán teper és valóban küzd. Na őket kell megbecsülni és olykor szerintem nekünk lányoknak se árt küzdeni értük. Napjainkban szerintem egy ostoba sztereotípia, hogy csak a fiúnak kell erőlködnie. Ha pedig folyamatosan kis királylányt játszol, ne csodálkozz, ha egy idő után feladja. Neked is kell tenni kell valamit azért akit szeretsz.
17/L

Azért nem csak velük van ám gond...
Egy fagyos rüfkéért senki nem fog "küzdeni".
Többre mennél, ha inkább az őszinteséget és az érzelmeket várnád el, nem pedig a "harcot".
2 es 3as: volt h en kezdeményeztem egy fiu fele, szoval nem varom, h a sultgalamb a szamba repuljon.
Nalam az oszinteseg alap,es h nyiltan kimondja a velemenyet, mert en is ezt teszem.
De koszonom a valaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!