Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, nektek mennyire jön be,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mennyire jön be, ha egy lany káromkodik?

Figyelt kérdés

Szoktam káromkodni elég sokat es lany vagyok. Próbáltam leszokni róla, mert tisztában vagyok azzal, hogy egy lányhoz nem igazán mennek a csúnya szavak. De egyszerűen nem ment. :( Nem azért karomkodok, mert szerintem menő, hanem egyszerűen megnyugtató. Mennyire jön be nektek egy ilyen lany? Tippeket is szívesen fogadok azzal kapcsolatban, hogyan szokjak le erről a beszédről! :)

Előre köszönöm a válaszokat!

2016. nov. 13. 09:31
1 2
 11/18 anonim válasza:
56%
Engem nem igazán zavar ha egy lány káromkodik.Bár én nem igazán értem h miért ne lehetne. Attól is függ h h használod. Pl szidni valakit ok nélkül az nem valami ízléses. De ha bevered a kezed/lábad és elejtesz egy "kur.va élet" mondatot az nem baj.
2016. nov. 13. 11:06
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Bejössz😍😂
2016. nov. 13. 11:19
 13/18 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2016. nov. 13. 11:22
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

Egyetértek #11!

Én sem vetem meg a káromkodást, amíg az nem torkollik a másik irgalmatlan szidásába.

2016. nov. 13. 15:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Van aki ezt szereti van aki nem
2016. nov. 13. 15:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem ez alapján "jön be" valaki, de nem zavar. Utálom, amikor valaki csak azért nem káromkodik, mert lány. Aztán meg csodálkozik, hogy miért remeg a stressztől... Szóval nem zavar. Sőt, ágyban még jól is jön. :D
2016. nov. 14. 05:52
 17/18 anonim válasza:

Semennyire. De az a baj, hogy mégis sok lány káromkodik. Alapjáraton nem szeretem a felesleges trágárkodást, de lányoknál kifejezetten zavar. Ha csak ennyit mond, hogy "s z a r", "f o s", "hülye", ezek nem zavarnak, mert szerintem ezek a szavak már rég nem trágárságok. Az ilyen "kib**ottul jó volt, hallod, k**vára beb**tunk, még a f**z is állt" stílusú csajoktól falra tudok mászni (és az a baj, hogy sok lány így beszél manapság). Vagy ha már kevesebbszer használja ezeket a szavakat, már az is jó (bár engem akkor is irritál). De ez csak én vagyok.

Szóval nem szeretem, ha egy lány káromkodik.

2019. nov. 6. 17:39
 18/18 anonim válasza:

Undorító szokás. De lehet tenni ellene.

1. Sok olvasás (igényes!!!! Irodalmat), főként klasszikusokat.A kortárs irodalomban is nagyon sok káromkodás fordul elő sajnos. Az olvasás növeli a szókincset. Megfigyeltem, sokan akkor (is) b+-olnak például, ha nem jut eszükbe valamilyen szó, és szitokszóval pótolják.☹️ Vagy ezzel nyomatékosítanak. Úgyhogy szókincsnövelés!

2. Igényes barátok választása, akiknek a társaságában ciki lenne az ilyen beszéd.

3. A megfelelési kényszertől való megszabadulás. Nem kell azért káromkodni, hogy elfogadjanak, csak mert "mindenki"(??????) így beszél. Vizsgáld meg, ki az a mindenki. Kikből álló társaság.

2021. okt. 18. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!