Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az egész?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban,pontosabban az osztályban.Egyik legjobb barátom mar 9.osztaly óta.Idén viszont valami megvaltozott.Sokszor veszekszunk,hogy elfelejtett valamit amit kertem...stb.A barátnőm mindig azt mondja,hogy úgy veszekszunk,mint egy házaspár. Nagyrészt en haragszom meg,de nem tudok mérges lenni ra. Pedig mar többször is gaz lett abból,amit elfelejtett,de egy szó es megbocsátok neki.Neha csak úgy megölelném. Továbbra is az egyik legjobb barátom,de nem értem,hogy mi van velem.2016. nov. 12. 23:39
1/1 anonim válasza:
atelem a helyzetedet a baratsag zonat soha nem szabad atlepni foleg ha a legjobb baratod.. en megtettem es elvesztettem.. legjobb baratok voltunk 2 evig es egyuszer csak jott egy idoszak egyre tobbet foglalkoztunk egymassal ugybeszeltunk mint akik jarnak es bumm egyik nap lekapott es egyutt voltunk kb 5napig aztan szakitottunk es a baratsagunk is odalett.. szoval inkabb azt ajanlom ne nem akarom hogy te is igy jarj.. nem tul jo erzes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!