Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetném el, hogy felfigyeljen rám egy fiú, aki nagyon bejön?
Figyelt kérdés
Igazából valamikor a legeslegjobb barátom volt, így jobban megismerhettem. De ahogy jött a felső tagozat, eltávolodtunk. O a fiúkkal, en meg inkább a lányokkal bandaztam. De most volt egy csapatverseny, amin egy csapatban voltunk és egymás mellett ültünk, (mert az utolsó feladatot mindig együtt oldom meg vele) kb. két héttel ezelőtt es azóta iszonyatosan bele vagyok zugva. Hogyan érhetném el, hogy felfigyeljen rám?2016. nov. 12. 19:13
11/17 anonim válasza:
e-mail, vagy nem tudod megbeszélni vele, hogy csináljon egyet, hogy máskor is tudjatok beszélni?
12/17 A kérdező kommentje:
A szülei megtiltották neki, hogy bármilyen közösségi oldalon fent legyen, mióta negyedikben zaklatott egy lányt a neten
2016. nov. 12. 21:09
13/17 anonim válasza:
de hát az e-mail cím kell a telefonhoz is
telefonja sincsen?
azt meg nem akarom hogy a szüleivel szembe menjen úgyhogy "ál/kamu" profilt se csináljon mert ha kiderül nem dicsérni fogják a szülei az tuti
14/17 A kérdező kommentje:
Van telefonja, csak az nem lenne TÚLSÁGOSAN konkrét, ha elkernem az e-mail címet? hisz arra az eshetőségre is gondolnom kell, hogy mi van ha nem tetszem neki
2016. nov. 12. 21:24
15/17 anonim válasza:
figyeld meg hogyan viselkedik veled
16/17 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a választ
2016. nov. 13. 09:25
17/17 A kérdező kommentje:
Meg jöhetnek válaszok :)
2016. nov. 13. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!