Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy érhetném el, hogy felfigy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érhetném el, hogy felfigyeljen rám egy fiú, aki nagyon bejön?

Figyelt kérdés
Igazából valamikor a legeslegjobb barátom volt, így jobban megismerhettem. De ahogy jött a felső tagozat, eltávolodtunk. O a fiúkkal, en meg inkább a lányokkal bandaztam. De most volt egy csapatverseny, amin egy csapatban voltunk és egymás mellett ültünk, (mert az utolsó feladatot mindig együtt oldom meg vele) kb. két héttel ezelőtt es azóta iszonyatosan bele vagyok zugva. Hogyan érhetném el, hogy felfigyeljen rám?

2016. nov. 12. 19:13
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán azt is észrevettem a verseny alatt, hogy észrevehetően figyelmes velem, de a többiekkel nem, meg azt, hogy engem néz. Konkrétan bámul engem. Ez jelenthet valamit esetleg?
2016. nov. 12. 19:17
 2/17 anonim válasza:
Kicsit flörtölj vele tegyél kétértelmű megjegyzéseket, esetleg egy-egy adandó alkalommal hozzá is érhetsz. Ha látod rajta hogy kicsit zavarban van vagy kellemetlen neki, akkor tuti hogy sinen vagy. Ha nem lép semmit ezekre 1-2-3 héten belül akkor te lépjél, hívd el valahova állatkert mozi, fürdő valahova ahol jól éreznétek magatokat, ezekben az esetekben lehet hogy kitérő választ vagy kifogást fog keresni, hogy más dolga de ezt a sokadik alkalommal nem lehet azért eljátszani, ebben az esetben egy kicsit félénk a fiú, egy dolgot tehetsz bevallod hogy szereted és megvárod hogy mit reagál rá, ezután lehet hogy kínosan elmosolyogja a helyzetet és elmegy egy szó nélkül (nem véletlenül írom vannak ilyenek), megadja a helyes választ hogy ő is szívesen van veled, meg van egy 3. lehetőség azt mondja hogy nem biztos a dolgában és még szeretne ezzel várni, ez azonban nem biztos hogy így is van csak hát a félénksége nem engedi hogy mást mondjon, közben meg valóban bejössz neki. Szóval hajrá..
2016. nov. 12. 19:30
 3/17 anonim ***** válasza:

csak úgy simán ess előtte pofára és tuti, hogy mindenki rád fog figyelni.

na a viccet félretéve mindig mosolyogj rá, keresd a társaságát, legyél vele kedves, próbálj vele beszélgetni

2016. nov. 12. 19:44
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Mondanál legyszi olyan "kétértelmű" megjegyzéseket?
2016. nov. 12. 19:45
 5/17 A kérdező kommentje:
Első válaszoló
2016. nov. 12. 19:46
 6/17 A kérdező kommentje:
Szoktam vele beszelni, csak az a baj, hogy ott vannak a haverjai, akiktől nem lehet társalogni, mert mindig elrancigaljak. Amúgy meg mindig jo barátok vagyunk.
2016. nov. 12. 19:48
 7/17 anonim ***** válasza:
akkor próbálj meg vele beszélgetni, mikor nincsenek ott a haverjai, vagy facebookon
2016. nov. 12. 19:50
 8/17 A kérdező kommentje:
Nincs fent semmilyen közösségi oldalon 🙁
2016. nov. 12. 20:14
 9/17 anonim ***** válasza:
viber?
2016. nov. 12. 20:41
 10/17 A kérdező kommentje:
Az sincs
2016. nov. 12. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!