Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? 15/L

osztálytársak vagytok?
és mi az hogy utálja a szerelmet? xd fejsd ki bövebben ha lehetne:) és hátha tudok 1 két tippet adni

Hát ő ilyen zűrös lelkű srác, kissé depresszív, lehet, hogy valami kreatív hajlamokkal.
Az utálja a szerelmet arra utalhat, hogy a csalódásáért mérges, kicsit rajtad is bosszút akar állni. Ez azt is jelentheti, hogy csak megerősítést vár, hogy habár el akar marni magától, te kitartasz és ettől megnyugszik és megnyílik feléd, de sajna azt is jelentheti, hogy tőled túlzott rajongást akar kierőszakolni és mindig büntetni fog, hogy te tedd jóvá azt, hogy őt visszautasították. Majd eldől.
A mit tehetnék-re: amikor azt mondja, hogy ő sose lesz szerelmes, azt esetleg megkérdezheted, hogy szóval akkor nem akar veled többé találkozni? Nézd meg mit reagál erre a kérdésre az arca, meg mit mond.
Szia, ugyanez van velem, nekem is egy depis barom tetszik, viszont mikor eppen nincs szar kedve hihetetlen aranyos. Csak en azt nem tudom miert ilyen szar a kedve, meg a legjobb haverja se tudja. En csak azt csinalom hogy akkor beszelgetek vele mikor joarc. De sztem ne aggodj mert csak a csaj miatt erzi magat rosszul ugyis el fog mulni, gondolom nem gondolja azt h o sose lesz szerelmes akkor amikor jokedve van. Elobb utobb ugyis erezni fog valaki irant valamit, ha eppen ugy adodik, irantad :) szerintem ez csak ido kerdese, beszelgess vele tobbet legyel csini stb, ha hasonlo a stilusotok ugyis fel fog tunni neki es elkezd agyalni hogy most kajakra nem leszek soha szerelmes?!...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!