Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek egy ilyen helyzetről?
Figyelt kérdés
Van egy olyan helyzet h van egy osztálytársam. Nos hát ő tetszik nekem és én nemtudom h én is e neki. Olyan furán viselkedik velem. Nekem mondja a vicceit, engem választ ha párban kell lenni meg ilyenek. Szerintetek ebbőlmég lehet valami vagy én tetszek e neki mert egyszerűen nem tudom eldönteni. Szerintetek?2016. nov. 10. 20:36
11/14 anonim válasza:
Kezdj el vele beszélgetni suliban aztán chatelj vele ismerd meg és amikor már eléggé jól ismeritek egymást mondd el neki mit érzel mert ha nem tetszel neki akkor is ha ismer elég jól akkor a barátod marad
12/14 anonim válasza:
Osztálytárs..jujuj! Az sose jó. Ha összetöri a szíved, akkor folyton őt kell majd nézd. Nálam ugyanez zajlik. Azt hittem tetszem neki, közeledett felém, én beleszerettem, ő becsajozott, én meg nézhetem végig. Légy nagyon óvatos az ilyenekkel.:) Sok sikert.
Kérdésedre válaszolva, valószínű tetszel neki.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát igen osztálytárs ami nem a legjobb dolog. Én írjak neki vagy nem neki kéne rámírnia? Amióta ezt a kérdést kiírtam azóta még történtek dolgok, pl felvett a hátára és úgy vitt, vagy félrevont beszélgetni... szerintetek ezek jó jelek??
2016. nov. 18. 17:01
14/14 anonim válasza:
Szia, szerintem jó jelek :)
Szerintem várj egy kicsit, hátra magától rád ír, de ha nem, akkor akár te is írhatsz neki, egy sziába még senki nem halt bele, és aztán hátha kialakul egy jó kis beszélgetés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!