Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kell kiszeretni valakib...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell kiszeretni valakibol? 17/L

Figyelt kérdés

Mar nagyon faj ez az egesz

Ha elhatarozom h oke mostmar nem fogok vele foglalkozni ,akkor o valahogy pont ott van ahol en stb

O nem erez igy es mar komolyan sajat magamat nezem hulyenek h meg mindig szeretem

Mit csinaljak?

2016. nov. 8. 20:39
1 2
 11/11 Neked_csak_egy_lany válasza:

Szia

velem pont ugyanez volt kb 2 evig voltam szerelmes valakibe aki nem szeretett viszont es az egesz felemesztett

a helyzet az hogy ne hagyd magad!! jarj el tarsasagba, beszelgess emberekkel es ne hagyj magadnak szabad idot ezen gondolkodni valamint probald meg elkerulni

ha kell gyere ossze random emberekkel hogy ne gondolj ra annyit nekem az hasznalt meg ha furan is hangzik

irj ram nyugodtan ha rosszul erzed magad miatta lehet tudok par tanacsot adni

hajra es kitartas :)

az elet szep

2016. nov. 11. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!