Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyin bejön az egyik osztályt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyin bejön az egyik osztálytársqm mit csináljak? 15/f

Figyelt kérdés
Tudnátok adni egy-két tippet, hogy mit kéne csinálnom?

2016. nov. 7. 00:23
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Nagyin? És ha leszállsz róla?:D
2016. nov. 7. 00:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el neki... 😉 ha ugy látod h bejössz neki akkor siman mond el.. 😉en is erre várok mer masodik eve h az aggyik osztálytársam el mondja.. Pedig elegge látványos h bejovok neki meg o is nekem.. A lányok nen fognak kezdeményezni.. Nem fognak rad irni.. Arra várnak h lépj egy lépést feléjük.. 😉 ja es ne kertelj mert azt mindennel jobban utálják a lányok 14/l
2016. nov. 7. 01:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha adnal egy ket plussz infot, mer igy sokat nem lehet segiteni..
2016. nov. 7. 17:21
 4/6 anonim válasza:
Kéne még infó, hogy mennyire vagytok jóba vagy valami! Ha úgy érzed, hogy jóba vagytok és nem, mint barát, akkor kicsit flörtőlj vele vagy hasonló. De saját példámból kiindukva nekem is elmondta az osztálytársam, hogy tetszek neki és kikosaraztam most meg nekem jön be, szóval sok mindentől függ. 18/L
2016. nov. 7. 20:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Jóban vagyunk, reggel és suli után hazafele szinte mindig beszélgetünk a buszon, csak bent a suliban nem szoktunl sokszor dumálni, mert mindig a barátnőivel van és nagyon ritkán van egyedül. Nem tudom hogy én bejövök e neki, ezért nem szeretném csak simán elmondani, mert lehet nem lesz jó vége
2016. nov. 7. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Az hogy suli után és előtt együtt mentek, nagyon nagyon jó. Ahogy az előző mondta, próbálj meg flörtölni. Dicsérd meg a haját, a nyakláncát, bármit. A reakcióiból nagyon sokmindent le lehet szűrni. Utána akár azt is megérdeklődheted hogy van-e valaki aki tetszik neki. Csak lazán😎
2016. nov. 8. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!