Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért léteznek még mindig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért léteznek még mindig ezek a páwák?

Figyelt kérdés
Már vagy 3 éve koztunk élnek, miért nem halnak már ki? Mindegyik ugyanugy öltözködik térdig érő szőröshátu kabát, szűkgatya, air force vagy superstar és egy adidas sapka szedett szemöldökkel és 20 centis hátranyalt hajjal. Nem unják még?
2016. nov. 5. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem unják ne aggódj:))

Kitudja milyen "divat" jön még be ezek után :D

Én áldom az eget,hogy nem vagyok olyan és soha nem is leszek,olyan "férfi" mint ők :D

2016. nov. 5. 12:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is kezdem már unni őket, borzasztó idegesítőek tudnak lenni. Ahogy a hajuk simogatása közben felhúzzák a szemöldöküket, közben nézelődnek, hogy vajon melyik csaj bámulja őket, hogy majd számukra elérhetetlenek legyenek, a csaj mégis epedezzen értük, és még direkt produkálják magukat, nyávognak minden miatt, dicsekednek, mennyit piáltak a hétvégén... :D

Hálát adok az égnek, hogy az én párom egy tipikus mindenki által lenézett, kiközösített, de reális gondolkodású, álmodozó, tudatosan tervező, komoly és gondoskodó srác. :)

17/L

2016. nov. 5. 15:44
 3/3 anonim válasza:

1.Mert van rá igény.

2.Azért azt ne felejtsd el, hogy nem ők azok, akik veled foglalkoznak, hanem te sírsz a hátuk mögött. Szal más szemében a szálkát....

Másrészt mindig van valami tini ideál.

Régen a bajusz volt a nyerő, volt, hogy a középen szétválasztott haj, egy időben a feltüsizett haj ment nagyon. Most ez a menő.

2016. nov. 5. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!