Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért léteznek még mindig ezek a páwák?
Nem unják ne aggódj:))
Kitudja milyen "divat" jön még be ezek után :D
Én áldom az eget,hogy nem vagyok olyan és soha nem is leszek,olyan "férfi" mint ők :D
Én is kezdem már unni őket, borzasztó idegesítőek tudnak lenni. Ahogy a hajuk simogatása közben felhúzzák a szemöldöküket, közben nézelődnek, hogy vajon melyik csaj bámulja őket, hogy majd számukra elérhetetlenek legyenek, a csaj mégis epedezzen értük, és még direkt produkálják magukat, nyávognak minden miatt, dicsekednek, mennyit piáltak a hétvégén... :D
Hálát adok az égnek, hogy az én párom egy tipikus mindenki által lenézett, kiközösített, de reális gondolkodású, álmodozó, tudatosan tervező, komoly és gondoskodó srác. :)
17/L
1.Mert van rá igény.
2.Azért azt ne felejtsd el, hogy nem ők azok, akik veled foglalkoznak, hanem te sírsz a hátuk mögött. Szal más szemében a szálkát....
Másrészt mindig van valami tini ideál.
Régen a bajusz volt a nyerő, volt, hogy a középen szétválasztott haj, egy időben a feltüsizett haj ment nagyon. Most ez a menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!