Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány akibe nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok de őt nem érdeklem mit tegyek hogy járjon velem?

Figyelt kérdés

2016. nov. 5. 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Légy bátor és mondjuk kezdj el vele beszélgetni
2016. nov. 5. 07:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy nem érdekled őt?
2016. nov. 5. 12:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Ő mondta
2016. nov. 5. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, az volt a baj, hogy azzal kezdted, szerelmes vagyok beléd. Ezt nem kellett volna szavakkal megfogalmazni, elég lett volna csak kedvesen beszélgetni vele, elhívni moziba, kirándulni stb., és közben megtudni, egyáltalán milyen ember, mik érdeklik, azonos-e az érdeklődési körötök, politikailag egy síkon mozogtok-e, ilyenekre kellett volna odafigyelni, nem pedig kimondani, hogy én szerelmes vagyok beléd, ez a legrosszabb. A lány úgyis meglátta volna, hogy téged ő jobban érdekel az átlagnál, és akkor eldőlt volna, hogy akarja-e a kapcsolatot vagy sem. Most már veszett fejsze nyele... Mást kell keresni.
2016. nov. 6. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!