Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány vajon szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Suliban már év eleje óta beszélgetünk és mikor a közelében vagyok vagy mellette ülök akkor valahogy másként viselkedik. Face-n mikor beszélgetünk sokszor küld "szívecskét" meg "szerelmes smiley"-kat és van amikor azt mondja hogy "drágám" vagy a becenevemen szólít. Volt hogy suli után elkísértük egymást, beszélgettünk... Eddig nekem nagyon fura, mintha utalna rá hogy "szeret" de konkrétan nem mondja ki. Vagy lehet hogy csak egy nagyon barátkozós típus?
15/f
2016. nov. 2. 07:52
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy érez irántad valamit. Próbáld meg megkérdezni barátnőjét
3/5 A kérdező kommentje:
Nem láttam hogy mással is ezt csinálta volna.
2016. nov. 2. 08:40
4/5 anonim válasza:
Nézd meg hogy órán szokott-e rajzolgatni szivecskéket a könyvébe vagy a kezére. De szerintem így is egyértelmű hogy szerelmes beléd.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ebben azért lehet valami több is de az lenne a legjobb ha megkérdeznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!