Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zuzu0717 kérdése:
Valaki eltudná magyarázni? Többi lent!
Figyelt kérdés
requiem' :D Létezik ilyen örökké együtt? Ilyen nagy korkülönbséggel? 14 éves lány vagyok. Megismertem januárban egy idősebb fiút. ő 20éves. Két hét ismerkedés után éreztem valami különlegeset. Amit senki mással nem éreztem. Voltak viccelődések, csipkelődések. Sok sok vidámság. és bolondság minden nap azt vártam hogy beszéljünk. Mikor beszélgettünk. Alig aludtunk, késő esti beszélgetések mindennaposak voltak utána virtuálisan kipróbáltuk a "járást" persze találkákat is beszéltünk. De sose volt időm megoldani. Mivel szüliem nek nem mondtam el semmit. Féltem hogy ellenzik az egészet. Persze sűrűn ezért szakítottam vele. Mert féltem hogy nagyon megütném ezzel a bokám a szüleimnél. Vagy 3x 4x szakítottam. Vele, ez a se veled se nélküled virtuális kapcsolat volt. Inkább. Aztán egy hónap úgy telt el. Hogy nem beszélgettünk nem szivesen irtam neki ha ő keresett. Sokszor írtam neki nem szeretnék benne lenni inkább az életükbe, keressen valami vele egykorú barátnőt. Nagyon fájt hogy ezeket kellett irnom. Mert éreztem valami köteléket, és fájt hogy ezeket írtam neki de ugy éreztem hogy csak kihasználna mint az előtte lévő barátom. Akivel mindössze 2 hónapig voltam együtt. Nagyon bántott hogy fenyegetett azzal hogy ha nem fekszek le vele akkor, elhagy. Igy elhagytam.12 voltam ekkor. Eltelt egy év. Tudom nagyon hamar kezdtem. és hát. Mikor otthagytam. Akkor facebookon elküldte a másik barátnőjét aki full bomba volt. És én hozzáképest ocsmány undoritó mit tudom én mi. Vagyok. Nagyon elment az önbizalmam ezért nem mertem a 20 éves fiuval járni, féltem csak a szexre kellek. Aztán haverkodni kezdtünk. Mellette mertem önmagam lenni. És bármit elmertem mondani. Kiderült vele nagyon hasonlo a helyzet, lelkileg és családilag is. Nagyon rettentő gyerekkoruk volt. Nővéreivel. Mint ahogy nekünk is. Bátyámmal. Kiderült sok a közös bennünk. (kedvenc színeink, egyforma az érdeklődési körünk, hobbink, kedvenc étel. A szobánk is egyforma szinű, a kutyánk neve is egyforma volt, és kiderült a kapcsolatunk legelején hogy a szülienknek egy napon van a házassági évfordulója. , és van egy ugyan olyan egyforma képünk a szobánkba. Ez is. Nagyon furcsa. És olyan érzés mintha az isten egymásnak rendelt volna minket. Nagyon megértsük egymást, és ha veszekszünk vagy problémába ütközünk mindig leülünk és higgadtan átbeszéljük. érettek módjára. A szüliemnek mikor bemutattam semmi ellenvetésük nem volt, mert mondta anyu a szerelemnek nem lehet parancsolni. Tiltakozással, meg mégjobban akarom majd, igy megengedték. Persze 1 hónapot vártam hogy elmondtam a szüliemnek. De mikor bemutattam nekik megkönnyebbültek hogy nem egy iszákos drogos csajozós cigizős féreggel kötöm le magam . Aki már felcsinált. Nagyon aranyos, és azt mondta én fogok vezetni, szeretné ha nekem jó lenne, mondta azt is hogy nem kell sürgetni a szexet sem. Majd jön magától egyszer, ha készen állok. Nagyon örülök hogy ilyen fiúval hozott össze a sors. és az lenne a kérdésem hogy akik voltak hasonló helyzetben azok mit gondolnak? Létezik ilyen? Hogy örökké együtt? Sírig tartó szerelem? Létezik ilyen vagy nagyon ritka? Szívesen meghallgatok tapasztalatokat. Amúgy már 10. -hónapja vagyunk együtt. Közös tervekkel. álmokkal, családtervezéssel, gyeretervezéssel, nyaralástervezéssel, házasságtervekkel . Stb. Kiváncsi lennék mit gondolnak mások erről? Vajon létezik ilyen hogy az isten egymáshoz rendel két embert akik sirig szeretni fogják egymást? Tapasztalatokat, történeteket várok hasonlo helyzetben. És szeretném ha sértő, illetve bántó üzenetekkel nem halmoznátok el. De bármit elolvasok.2016. nov. 4. 14:00
1/5 anonim válasza:
Ritkán, de van sírig tartó.A jövőtervezéssel meg ráérsz még ezen a téren.Most a tanulmányaid jövőjét tervezd!
2/5 anonim válasza:
szia szerintem ez egy jó kapcsolat.14/L
3/5 anonim válasza:
Ez nagyon szép. Aranyos a történetének *-*. :) És bár én nem tudok tapasztalatból beszélni, szerintem van sírig tartó szerelem. Egy kicsit szerintem korai még esküvőt meg ilyeneket tervezgeti, de álmodozni ugyebár lehet. Hát kívánom hogy maradjatok együtt, és legyetek boldogok :)
14/L
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat,és köszönjük.Igen tudom korai,és a tanulás az első.. :) és igen még csak álmodozunk. :)
2016. nov. 4. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!