Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki eltudná nekem magyarázn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki eltudná nekem magyarázni mi ez?

Figyelt kérdés
Itt a gyíkon megismertem egy srácot.Először csak privátoztunk,majd kikötöttünk skype-on.Nagyon nagyon sokat beszélgetünk azóta napi szinten.Olyan dolgokat megosztottunk egymással,amit máskor max 1 éves ismeretség után mond el az ember a másiknak.Ahogy egyre jobban megismerjük egymást,rá kellet döbbenjünk nagyon sokban hasonlítunk.Mint ízlésileg,mint természetileg. Meg azóta állandóan ha eszünkbe jut a másik,csak mosolygunk.Mitől lehet ez?Valaki elmagyarázná nekem?
2012. júl. 26. 23:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bejön ...tetszik a személyisége. Összeilletek. hajrá 18/F
2012. júl. 26. 23:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Már megint te vagy? Bazz találkozzatok és kész.
2012. júl. 26. 23:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Én???Lány vagyok és ma egy kérdést sem írtam ki :O
2012. júl. 26. 23:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Ő a titkos ikertestvéred, akit születésetekkor az ufók elraboltak és átoperáltak.
2012. júl. 26. 23:39
 5/12 anonim válasza:
Szerelmesek vagytok :$ amúgy láttad már vagy valami? mert a személyiségébe nagyon bele szerettél :)
2012. júl. 26. 23:41
 6/12 A kérdező kommentje:
4-es B+ Te beteg agyú aberált állat,nem vagy komplett biz isten!Menj kezeltesd magad,mert feltünési viszketegségben szenvedsz!
2012. júl. 26. 23:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Képen láttam már :)
2012. júl. 26. 23:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Láv sztori, találkozzatok!
2012. júl. 26. 23:44
 9/12 Dxeno ***** válasza:
Netszerelem... Könnyű úgy szeretni valakit,hogy csak a "jó" oldalát ismered. Találkozzatok,járjatok össze -már ha nem 300km-re laktok egymástól- és majd elválik.
2012. júl. 26. 23:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, valoban kicsit obskurusnak tunik ez az egesz helyzet (khm....szarkazmus....khm), ugyhogy megprobalok eloallni egy epkezlab magyarazattal. Ime hat:

Valoszinuleg az tortenhetett, hogy a szervezetedben ugrasszeruen megnott a feniletilamin nevu ingeruletatvivo anyag mennyisege, mely azt az uzenetet kozvetiti az agyad megfelelo teruletere, hogy "szerelmes" vagy. A folyamatot valoszinuleg az oxitocin nevu anyag szintjenek emelkedese is koveti, mely - konyhanyelven fogalmazva - azert felelos, hogy az un. szerelmed irant eros vonzodast erezz. Szokas ezert a "kotodes hormonjanak" is nevezni az oxitocint.

Ha az egesz folyamat zavar teged, akkor jo hir, hogy a feniletilamin drasztikusan megemelkedett szintje 3-5 ev utan kimutathatoan csokken, ezert aztan a "langolo szerelem" szakasza nagy valoszinuseg szerint idovel alabbhagy majd.

26/F

2012. júl. 26. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!