Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Srácok ez van, nekem is először 21 évesen lett barátnőm az is szánalomból járt velem, nem mindenkinek jár a tortából egy szelet, van akinek egész életében a papundekli ízű zabkása jut, pedig szálkás testalkatú vagyok kockás hassal 190 cm-el!
24/f
12/19 anonim válasza:
Utolsó,lehetsz magas meg kockás hasú,de ha a belsőd egy utolsó görényé ne is várj többet:)
13/19 anonim válasza:
Ne értsd félre,nem mondom hogy az vagy..csak na érted
14/19 anonim válasza:
Jézus gyere le.. Hova süllyed még a világ?
16/19 anonim válasza:
Még nekem sincs 26 évesen, nem hogy nekik.
17/19 Are You Scorpio válasza:
6 eves vagyok es mar feleve nincsen :( a szex sem volt az igazi :(
18/19 berkeczy válasza:
Nem...kell...busulni...
Ami...kesik...nem...mulik...
19/19 anonim válasza:
nekem jo lene kis baeárnő vagy barát jelezzetek pest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!