Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már majdnem az összes osztálytársamnak van barátja/barátnője, nekem pedig nincs. Miért van ez? 13/F
Ez felnőtt kategória.
De ha már itt tetted fel a kérdést. 13éves vagy bőven ráérsz még. Álítom az oszjájtársaidnak több mint a fele csak kamuzik v hiszi azt h van pasija/csaja.
A mi baráti köreink a te korodban teljesen más Értelmes dolgokkal foglalkoztak, kreatív csoportokba jártunk, táncra, sportra, stb., s majd alig 16 évesen kezdtünk járni egymással. Mindez 10-15 éve volt csak!
Nálatok nagyon a szülőkkel van a probléma + az érdektelen tanárokkal, illetve más tanító emberekkel, akik Éppen ebben a korban kellene mutasson nektek hasznos tevékenységeket,s persze közben jönnek majd az új társaságok, nem csak mindig ugyanazok az osztálytárs arcok ... Rugalmasabbnak kellene lenned neked is átmenni más csoportokba.
Szia!
Te vagy a normális!! :) 21 éves vagyok, nálam egy kicsit nevetségesebb lenne az a fiú, akiről megtudnám, hogy 13 évesen már "csajozott" :D Nehezebben venném komolyan.
Nekem 18 évesen lett először párom, nem maradtam le semmiről.
Hidd el, ráérsz. Nagyon fiatal vagy még. :)
nem benned csak a megfelelési kényszer indult be. Ha az érzéseid szerint cselekszel, és nem mások elvárásainak, akkor te is rájössz, hogy csomó más dolog van ami érdekel a csajokon kívül még:D
De jók is voltak azok a régi szép idők:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!