Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, titeket az zavar ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket az zavar ha a fiú liberális nézeteket vall?

Figyelt kérdés
2016. nov. 2. 21:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem akarok offolni, de Dan te kész vagy, te meg a haverod, már néha kezdem azt hinni trollkodás amit művelsz/tek aztán rájövök, hogy ilyen válaszokat akkor nem írnátok.

Mi volt az a sztori arról a lányról is, aki nem lehet vele? Attól kész voltam XD

De ez is itt, ez a kiborulás, ez a kamaradráma-óriási szövegeket lenyomsz gyerek.

2016. nov. 2. 23:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Az egy hosszu es bonyolult sztori. Ma is latta vagy legalabbis azt hiszi mert mar a szeme se jo XD

De nem vicc meg trollkodas az meg igenis teny h a honap ket legjobb rendezoje zsido: Peter Berg es Edward Zwick-most ok kaptak legalabbis-nezd csak micsoda filmografiajuk van XD

2016. nov. 2. 23:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves #7-es. #4-es vagyok. Nagyon örülök, hogy ilyen ékesen szóltál, csak nem értem, hogy miért kevered a nácizmust azzal, hogy valaki nem liberális. Tudod a liberalizmus fő gondolata az egyén szabadsága, ami rendben is van. De tegyük fel, hogy van egy nacionalista ember, aki szereti a hazáját, nem utál se cigányt, se zsidót és még sorolhatnám. Ő is büdös náci? A sok libis hirdeti az egyén szabadságát, de gyűlöli azokat akik nem libisek, és lenézi őket. Vizet prédikálni de bort inni nem szép dolog. Én nem vagyok libis, én jobbos vagyok, de semmi bajom a zsidókkal, sőt nagyon sokra tartom őket, a melegekkel sincs bajom, cigányokkal sem, mert vannak cigány barátaim és rendes, becsületes emberek. De igazad van, mocskos náci vagyok, éljenek a libisek!
2016. nov. 2. 23:44
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Semmi baj nincs az egyen szabadsagaval. Meg az olyasfajta jobboldallal sem amelyet te kepviselsz. USA-ban beillenél egy klasszikus Republikánusnak, Abraham Lincoln peldul az volt s nem hiszem h epeszu liberalis lenezne azt az embert.

A baj azzal van amikor a jobb oldal tagjai mindenfele tudatlan agrol osszeverodott csoportot kepviselnek mint mondjuk a Goj motorosok.

Ezekkel mi nem kivanunk csoportosulni, bar teny es valo en meg haverom is konzervativ ugymond "jobboldaliak" vagyunk 1-2 dologban.

Peldaul nem vagyunk drog meg szexkultusz terjesztok, tehat valoszinu h veled elobb ulunk asztalhoz mint egy onakaratbol szetzullott senkivel.

Arra pedig kertelek ne vedd magadra, zarojelbe tettem.

Ha melyebben erdrkel a dolog, mit gondolok rzekrol irj privatot.

Igazan jo lenne valakivel tisztazni ezt a bal-jobb valakivel mint aki ugy kepvisrli min te; hogy hogyan latod.

Ha nem irsz nincs baj, nem leszel naci XD

2016. nov. 2. 23:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem zavar te cigányszopó birka. 16/F
2016. nov. 3. 08:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Minden értelmes ember elítéli a libsiket.
2016. nov. 7. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!