Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Manapság minden fiú egy bunkó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság minden fiú egy bunkó páva gyerek, vagy azért élnek még illemtudó fiúk is?

Figyelt kérdés

2016. okt. 30. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na azért kikérem magamnak/magunknak, hogy "minden". Ez sértés azoknak, akik hozzád hasonlóan elítélik azokat, igen, sok az olyan de akad rendes fiú is szép számmal.
2016. okt. 30. 22:42
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 Sajnos általánosítanom kell, ugyanis manapság kb minden második fiú ilyen, de ha te nem érzed magad köztük akkor nem értem a problémád.
2016. okt. 30. 22:47
 13/15 Ntmlan válasza:

Akinek nem inge, ne vegye magára. Ez csak egy kérdés emberek.

Én nem vagyok páva, de nem ítélem el őket. Addig nincs gond, amíg én itt, ők meg az utca túl oldalán. Ha nekik így jó, akkor hadd legyenek pávák.

Az igazság az, hogy tényleg minden második fiú az lassan. Úgy meg végig a pávaság mint egy fertőzés.

2016. okt. 31. 02:25
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 köszönöm!! :D
2016. okt. 31. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:
A problémám az általánosítás. Ha elmondásod szerint minden második az, akkor a fele nem az. A kérdésben azt írod, hogy minden fiú. Igen ez szőrszálhasogatás, de mivel kérdezted így válaszoltam. #11 (Nyugodtan le lehet pontozni)
2016. okt. 31. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!