Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Nem felejt el engem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagy segítségre volna szükségem.
Van egy fiú, akivel jártunk. Én szakítottam, mert rájöttem, hogy nem szeretem, és hogy még kicsik vagyunk ehhez.
De ő ezt nem érti! Ő még mindíg szeret engem. Én is...mint barát. De nem szerelemből. És mindíg féltékenykedik. Nem hagy békén! Mit tegyek? Sürgős mert megőrülök!
Előre is köszi a válaszokat!
Helyesírási hibákat ne nézzétek létszi, mert tiszta ideg vagyok.
A barátságunkat meg akarom tartani, csak azt akarom, hogy szeressen ki belőlem!
Köszi.
14/L
2016. okt. 30. 15:30
1/5 TheDrakBloodWarior válasza:
Szia
ne szeresd mint barátot se és talán akkor majd leszáll rólad :D és majd sok sok év múlva tedd fel neki a kérdést h lesztek e barátok.
2/5 anonim 

válasza:

Magadnak kerested, legközelebb ne hitesd el mással hogy szereted..
3/5 anonim 

válasza:

Hát én nem tudom, hogy hol nem hagy békén téged. Ha személyesen akkor először valahogy finomabban, ha úgysem érti akkor durvábban közölném vele. Ha interneten akkor letiltanám és kész. Akkor talán rájönne. Amúgy ha Ő többet érez irántad, akkor sajnos nem sok esélyét látom a barátságnak, főleg szakítás után.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdéseket! :)
Utolsó: nem, nem fogok elköltözni miatta xD
2016. nov. 3. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!