Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitenetek meghozni egy dontest?
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki az utobbi par hetben nagyon szimpatikussa valt. 2 problemam is van ezzel kapcsoltban.
1. En nem vagyok meg tul az elozo szerelmemen (nagyon hulyen erzem most magam hogy ezt igy leirtam) nem jartam vele de oda voltam/vagyok erte. Tul tegyem magam rajta (probaljam) vagy tegyek probat a masik fiunal.
2. En olyan 165 cm es az ujabban szimpatikus fiu kb 155 cm. ( emelle jon hogy az elozo kiszemeltem joval magasabb nalam es nagyon jo pasi) Lehet hogy csak maganybol erzek barmit is azirant a fiu irant?
Nagyon tanacstalan vagyok.
A segito kommentekert megy a zold pacsi :) (ekezetekert ne haragudjatok) :D /L
2016. okt. 30. 12:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem várj még egy kicsit. Idővel, el fog múlni az előző szerelmed utána vágyad. Érdemes az újabban lett szimpatikus fiú után érdeklődni, mert ahogy elnézem, 2 különböző fiúról van szó, és ha még nem nagyon alakult ki az ideálod, akkor ebből könnyebben megtudod ítélni, hogy mégis milyen a te ideálod.
2/4 anonim válasza:
Nézz mélyen magadba!Gondold végig!Képzeld el magad mindkettő mellett!De ne egyszerre!Mit érzel, melyik jobb?Melyiket bírod magad mellett jobban elképzelni?Ha a másik sráccal meg nem jöttetek össze, akkor inkább hagyni kellene, de te döntesz.
3/4 anonim válasza:
Igy szerintem ne gyere ossze a sraccal. Legyetek joban de amig nem vagy szerelmes bele (mert nem vagy, akk nem erdekelne a masik srac) addig nem erdemes.
4/4 anonim válasza:
Várj még egy kicsit. Gondokozz, nézz magadba! Azért ne kezdj egy kapcsolatba , hogy valakit elfeljts, mert úgy mindketten csak sérülni fogtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!