Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mi ez az érzés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi ez az érzés?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel nagyon jóban voltam de én barátságnál mindig is többet éreztem iránta..őszintén..nagyon szerettem őt.

Pár napja kiderült, hogy ő ezt viszonozza és hát felhívott és összejöttünk. Én nagyon örültem meg minden és amikor találkozunk annyira boldog vagyok, hogy neki a kezét foghatom meg, hogy fontos vagyok neki és akkor veszem észre, hogy mennyire szeretem őt...

De amikor hazaérek és csak chatelek vele akkor meg tök mást érzek..lehet ez valami nagyon durva hiány vagy nemtudom mi ez..

Most ez attól van, hogy friss a dolog vagy attól, hogy nagyon hiányzik...amúgy úgy érzem magam mintha valami elcseszett bűntudatom lenne vagy nemtudom

2016. okt. 30. 08:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Annyira nem passzol össze ez a két érzés amit leírtál. Bűntudat azért mert szereted? Van esetleg a képben egy másik srác aki szintén tetszik? Félsz esetleg, hogy ha kiderül a szülők, vagy barátok mérgesek lesznek, vagy leszólnak miatta? Vagy pedig a saját érzéseiddel sem vagy még tisztában, és kissé elkapkodtátok ezt a lépést
2016. okt. 30. 08:57
 2/5 anonim válasza:
Nyugi! Majd ha már együtt lesztek egy ideje akkor ez az érzés jóval tompulni fog. De vigyázz ne lógj folyton rajta, mert a pasikat az meg szokta ijeszteni. Hagyj neki teret és minden rendben lesz. És nagyon gtatulálok a kapcsolatotokhoz remélem sokáig fog tartani! ;)
2016. okt. 30. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Meglehet hogy, ahogy most összejöttek a dolgok, nem olyan az érzés mint, ahogy elképzelted. Viszont adj időt magadnak, hogy megszokd ezt az új helyzetet. Kicsit most összevagy zavarodva de nem értem miért van bűntudatod?
2016. okt. 30. 09:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Mármint úgy érzek bűntudatot, hogy felek, higy nem vagyok elég jó neki....

De amúgy köszönöm a válaszokat ^.^

2016. okt. 30. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ó hát az megint más. Ezen ténylegkár agyalnod. Ha ez valóban ennyire kölcsönös érzés egymás irant, akkor nincs miért aggódnod, csak légy te, az akinek megismert, az akibe beleszeretett és minden rendben lesz :)
2016. okt. 30. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!