Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez helyes?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez helyes?

Figyelt kérdés
Van az iskolában egy fiú aki tetszik. Folyamatosan néz, de én nem szoktam nagyon felrünően nézni. Szerintetek ha mostantól hosszasan belenéznék a szeméme elárulna neki valamit?

2016. okt. 29. 21:31
 1/4 anonim válasza:

Szia hány éves vagy?

Én is ebben szenvedtem régebben...de megtanultam, hogy nem kell félni.Nyugodtan nézz hosszasan a szemébe.Ez egy valamilyen jelzés lesz neki.😊

2016. okt. 29. 21:55
 2/4 A kérdező kommentje:
14 vagyok
2016. okt. 29. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézz mélyen a szemébe és villants neki egy mosolyt! Tetszeni fog neki!és tuti venni fogja a lapot 😃 ;)
2016. nov. 2. 19:40
 4/4 anonim válasza:
Nem volt tiszta hogy a srác valóban a szemedbe akart nézni én már ki fejlesztetem pár módszert hogy JÓL meg tudjam nézni a lányokat, ha a szemébe nézel lehet hogy inkább kellemetlen helyzet lesz ez amúgy lehet hogy a srác ténleg csak a testi bályaidat nézi csak nagyon bénán xD DE RENÉLEM NEM VALAMI PÁLCIKA CSÁVÓ MERT MINDIG ILYENEK VESZIK EL A CSAJT TŐLEM
2016. nov. 3. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!