Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit interneten ismertem meg. Azóta beszéltünk már skypeon. Ott videóztunk is. Régen sokat beszéltünk fbn. Nekem akkor volt egy párkapcsolatom, és az akkori párom választás elé állított, mert nem tetszett neki, hogy azzal a másik fiúval is beszélek, én azt a fiút választottam. A párkapcsolatomnak vége lett. De az a fiú akiről szó van, nem tudja hogy őt választottam. Pár hete nem nagyon érdeklem őt. Néha-néha ír. De ha ír is, csak óránként válaszol kb. És mikor sikerült elfelejtenem valamennyire, akkor megint rám írt. Ti hogyan adnátok a tudtára, hogy fejezze be azt, hogy az életembe ki-be lépked? Esetleg megsértődhetett rám, mikor a párommal még együtt voltam? Én megszerettem azt a fiút. És ahogy mondtam a páromat is eldobtam érte. De ne értsetek férre. Nem azért szakítottam vele, mert ott van a másik.

Mikor megkérdeztem a fiút, hogy miért nem ír, akkor az volt a kifogása, hogy nem ér rá. Mit gondoltok erről? Miért nem tud velem is törődni? Többször is mondta, hogy szeret. Ha valóban szeretne, egy kis időt tudna rám fordítani. Nem?

2016. okt. 29. 15:45
 1/5 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben voltam. Mond meg neki , hogy mit érzel, mit gondolsz és várd meg mit mond rá.Lehet, hogy Ő tök másképp érez mint te. Akkor meg tovább kell lépned és úgyis jön majd olyan aki jobban megfog és kölcsönösen szeretitek egymást.
2016. okt. 29. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
hát ezt eléggé elbasztad. hogy is mondjam, két szék közt a porba estél. szerintem kár volt az előző barátoddal szakítani egy olyan ember miatt akivel még nem is talákoztál. szerintem a fiú akivel megismerkedtél, egyszerüen rád unt. én tanulnék az esetből! próbáld meg elfelejteni mind a kettőt!
2016. okt. 29. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem.
2016. okt. 29. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Így oké, de azt kifelejtettem, hogy mikor együtt voltam a barátommal, ő folyamatosan udvarolt. Igazából a találkozást is elterveztük, de ugye eltünt.
2016. okt. 29. 18:15
 5/5 anonim válasza:
ne haragudj , hogy elkeserítelek de akkor tipikusan az az eset lépett fel , hogy csak addig voltál érdekes amíg nem lehettél az övé
2016. okt. 30. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!