Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Van egy fiú, akit interneten ismertem meg. Azóta beszéltünk már skypeon. Ott videóztunk is. Régen sokat beszéltünk fbn. Nekem akkor volt egy párkapcsolatom, és az akkori párom választás elé állított, mert nem tetszett neki, hogy azzal a másik fiúval is beszélek, én azt a fiút választottam. A párkapcsolatomnak vége lett. De az a fiú akiről szó van, nem tudja hogy őt választottam. Pár hete nem nagyon érdeklem őt. Néha-néha ír. De ha ír is, csak óránként válaszol kb. És mikor sikerült elfelejtenem valamennyire, akkor megint rám írt. Ti hogyan adnátok a tudtára, hogy fejezze be azt, hogy az életembe ki-be lépked? Esetleg megsértődhetett rám, mikor a párommal még együtt voltam? Én megszerettem azt a fiút. És ahogy mondtam a páromat is eldobtam érte. De ne értsetek férre. Nem azért szakítottam vele, mert ott van a másik.
Mikor megkérdeztem a fiút, hogy miért nem ír, akkor az volt a kifogása, hogy nem ér rá. Mit gondoltok erről? Miért nem tud velem is törődni? Többször is mondta, hogy szeret. Ha valóban szeretne, egy kis időt tudna rám fordítani. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!