Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha ezt csinálná, mit csinálnátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt csinálná, mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel nagyon sokat beszélek. Előfordul olyan is, hogy egyfolytában 8 órán keresztül. Én nagyon megkedveltem, találkoznék is vele, de nem tudom, hogy ő mit gondolhat.

Rajzol, lefényképezi, hogy mit ad be pl órán, és az van ráírva, hogy: "Olyan vagy nekem, mint a víz". Vagy küldi a szívet, és 10 perc múlva küldi utána, hogy a barátnője piszkálta a telefonját... Meg ezekhez hasonló dolgokat.

Szerintetek mit tegyek?

2016. aug. 28. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Hívd el Rómeó!
2016. aug. 28. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
De a merget hanyagold mint a DiCaprios valtozatban
2016. aug. 28. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Hivd el nyugodtan...:)
2016. aug. 28. 21:54
 4/8 A kérdező kommentje:
És mi van ha tényleg csak a barátnői szívózgatnak?
2016. aug. 28. 22:03
 5/8 anonim válasza:

Az eredetiben is benne van a méreg ez az egész dramaturgiájának az alapja, egyértelmű hogy nem csak a DiCaprio féle változat jegye lesz egyedül. Az egész dráma arra épül, hogy ez az egyetlen igazi boldog vég. Ugyanis ha Rómeó és Júlia tegyük fel összeházasodik, ő gyerekeket szül, az már nem az igazi szerelem lett volna. Sőt nagy esély van rá, hogy idővel szó szerint meggyűlölték volna egymást. Konkrétan ez kőkemény ifjúkori szerelem, az égvilágon semmit sem tudtak egymásról csak azt, hogy van a szépfiú meg a tündér hableány. Ez az igazi plátói szerelem és ennek a csodás érzésnek egyetlen igazán gyönyörű végkifejlete van, ha legmagasabb hőfokán önnönmaga lángjainak martalékává válik.

Off: Ha nagy leszek, magyar tanár leszek.

2016. aug. 29. 14:56
 6/8 A kérdező kommentje:
az egész kommented off volt :DDD
2016. aug. 29. 15:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem hivod el azon fogsz rágódni hogy mi lett volna ha...és semmit nem vesztesz azzal ha elhivod:)
2016. aug. 29. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a barátnői, inkabb csak zavarba van es fél, h Te mit reagálnál. Mindenképp hívd el ! Ha nem hívod mérges leszel magadra plussz nagyon nehéz lenne csak barátkozni vele úgy, hogy Te többet akarsz . Sok sikert aztán írd meg mi lett !! :) 18/l
2016. aug. 29. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!