Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, Ti elmennétek randizni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti elmennétek randizni tanyára? 19F

Figyelt kérdés

A természetbe randizni semmi zsúfoltság, csak Ti.

Persze tehenek az utcán, lehetne bocin ülni ,beszélgetni.

Vagyis hátradőlnétek egy bocinak és beszélgetni , iszogatni, közben simmizni az állatokat, kucizni a hasukat.

Megpuszilni őket.

Vagyis ami vidéken van, traktorok ,tehénfejés, disznóvágás pálinka főzés, sörfőzős, befőttek főzése stb.

2016. okt. 27. 23:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Hát te is szép sztereotipikusan látod a "vidéket":D
2016. okt. 27. 23:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

nos ... az előttem lévő már tett rá utalást, de én azért egy kicsit kifejteném, mert ez már szabályosan felidegesít ...

ami a kérdésed elejét illeti, a magad módján ahogy meg tudtad fogalmazni, ez a klasszik, tanyasi, állattartó, földművelő világ, ugyan egyre kisebb teret nyer, a világ ugyanis pont az ellenkező irányba halad, de ettől még nagyon értékes munka folyik ott, értékes emberekkel, egy nagyon különleges hangulattal, egy átlagember számára időutazás, teljesen más világ ... valószinű egy átlag lánynak ez már életidegen, idegengedne a szagoktól, rovaroktól, hidegtől-melegtől, a kajáktól, egyszóval mindentől, de biztosan akad olyan, aki élvezné, megtetszene neki, vagy csak egyszerűen kedveli a kalandokat és ilyet is szívesen kipróbálna ...

viszont muszáj szóvá tennem ezt, hogy azért tegyük már helyre ezt a vidék kifejezést ... hogy mit értetek ezen? a pestieknek minden vidék értelemszerűen, ami nem pest ... és ezzel párhuzamosan ott mindenhol traktorok, disznók, tehenek, tehénszaros gumicsizmák, fa alatt alvó pásztor ésatöbbi van Pécset, Szegedet, Debrecent is beleértve, lévén vidéki városok. azonban remélem nem tőlem kell megtudnotok, hogy a tanyasi kultúra, illetve a vidék, vidéki városok, falvak nem szinonimák ... egyszóval Kaposváron, Vácon is vannak épített utak, telefonhálózat, sőt még internet is, és minden egyéb :D bocs, tudom hogy ez nem volt kérdés, de azért szerettem volna tisztázni

2016. okt. 28. 00:06
 3/14 anonim válasza:
100%
Én szívesen :)
2016. okt. 28. 00:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg, miota ismerem, milyen a viszonyunk, ki a tulajdonos (ove? szuleie?) es mennyire "tanya" az a tanya. Ha egy valosagos farm, orulnek neki; ha elhagyott tanya viz-villany-traktor-boci nelkul, akkor nem. De mondom, foleg attol fuggne, miota ismerem a fiut es kie a "tanya".
2016. okt. 28. 02:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"...simmizni az állatokat, kucizni a hasukat.

Megpuszilni őket."

Most a tehénnel randizol, vagy a csajjal? :D

2016. okt. 28. 05:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Te városi gyerek vagy, nem?
2016. okt. 28. 05:51
 7/14 anonim ***** válasza:
31%
Nem kösz.
2016. okt. 28. 05:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Én a barátommal kint a réten randiztunk, sokkal nyugisabb hely, szoval igen:)
2016. okt. 28. 15:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha már régóta ismerem a srácot (akár már egy ideje együtt is vagyunk), akkor örömmel mennék vele:) (kivéve disznóvágásra.. azt nem bírom)

Egyébként erről a vidéki témáról jutott eszembe, hogy amikor az unokatesóm feljött vidékről Pestre, a sok menő egyetemre járó fiatal, amikor ezt megtudta, halál komolyan megkérdezte tőle: "És vidéken tényleg szabadon rohangálnak a kecskék?" :D

2016. okt. 28. 18:33
 10/14 anonim ***** válasza:
most a tehénnel akarsz randizni vagy a csajjal? :)
2016. okt. 28. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!