Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Felemészt a viszonzatlan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felemészt a viszonzatlan szerelem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már nem bírom tovább. Eddig csendesen tűrtem, éjszakákon át sírtam, megjártam a lélek alját, de már igazán nem tudom tovább ezt tenni.

Besokalltam. Kérlek adjatok tanácsokat, érdekelne, ha valaki volt már hasonló szituációban.

Mit tegyek?

Előre is köszönöm!

2016. okt. 26. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Írj privit ha gondolod,szívesen segítek :)
2016. okt. 26. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Lehetne írni, hogy keress új hobbit, ismerkedj, beszélgess, barátkozz, de igazából csak egy új szerelem fogja teljesen elfeledtetni veled. Mondjuk addig jó amíg csak viszonzatlan és nem látod, hogy mással boldog. Az a fejlövés kategória :(
2016. okt. 26. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Próbálj meg mással foglalkozni. Takaríts, segíts otthon, menj el futni. Ne zárkózz be, próbálj meg valaki ást keresni.
2016. okt. 26. 18:36
 4/10 anonim válasza:
61%
Valahogy velem is igy van![de nem sirok!]
2016. okt. 26. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
De azt ne várd , hogy a szerelem egyik pillanatról a másikra elszáll. Sok idő és türelem kell ahhoz hogy túllépj.
2016. okt. 26. 18:37
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Cigi,Zene,Spanok,hülyülés=totális figyelemelterelés (legalább is nekem)

Nekem osztály társam a lány akiért odavagyok.A kínok-kínját élem át ha más fiúval látom.De a fent említett dolgok elég jól elfeledtetik velem a kínokat.

Kritizálók és beszólogatók kinyalhatják;)

2016. okt. 26. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Folyton azt látom hogy mással van.Önkéntelenül elmosolyodok mert érzem hogy boldog.Hogy milyen boldog lennék a helyében.Az meg hogy sírok..annyira jelentéktelen.Engem sem foglalkoztat külösebben észre sem veszem.Felemészt érzem ahogy teljesen elnyom ez az egész.Senki leszek ettől a dologtól.Senkinek sem számítok és a legrosszabb hogy magamnak sem.Nem érdekel hogy vagyok.Csinálom amit mindenki.Nem foglalkoztat nem köt le semmi.

Az ember ha semmit sem érez csak hogy a sárba tiporja valami akkor mindig csak megpróbál valamit megfogni hogy ne merüljön el.Én nekem azthiszem sikerült.Megfogtam azt az érzést amit érez..Boldog vagyok mert boldog.De nem tehetek róla hogy miközben vidám arcot vágok ahoz hogy neki jó én mégjobban megsemmisülök.

Senkinek sem beszélek erről szóval akár mondhatnám hogy jólesett kiírni magamból.Csak téves lenne mert megfogalmazni nem bírtam hogy nem érzek semmit lényegesnek ebben a felhajtásban ami momentán az életem.Ha tehetném csak elmondanám mindenkinek hogy segítsenek mert szerencsétlen vagyok aki magában már sosem fog tudni felállni.Főleg azért mert már nem is akarok.

Mit tegyél? Őszintén? Ugyan az égvilágon semmit nem tudsz tenni.

[Egyéni vélemény]

2016. okt. 26. 18:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Keress olyat, aki viszont szeret és probléma megoldva!
2016. okt. 26. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó.Hiába talál olyat aki szereti őt, ha ő azt szereti aki nem viszonozza az érzéseit.Ez egy ördögi kör.
2016. okt. 26. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is jelenleg a poklok poklát járom emiatt a keserűség miatt.

Próbálom elterelni a figyelmem, de nem megy. Senki és semmi nem köt le. Azért 'álarcot' viselek, hogy a kapcsolatok ne romoljanak.

Szívesen beszélgetnék, ha gondolod írj privátban.

2016. okt. 26. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!